Boost your IT-career

Geef je ICT carrière een extra boost!

Pak jij deze vaste baan met beide handen aan? Geef je ICT carrière een extra boost met Boost your IT-career.

Je start bij ons met een intensief opleidingsprogramma waar je versnelt verschillende Microsoft & ITIL certificaten gaat behalen. Dit traject start je vanuit een vast dienstverband met een passend salaris en rond je af met een officieel examen. Na deze opleiding ga je direct  aan de slag bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.

Met de steun van ons team groei je uit tot een veelbelovend IT-er!

Boost your IT-career

Je hebt je MBO ICT opleiding afgerond en stage en/of werkervaring opgedaan. Jouw doel is om jezelf snel door te ontwikkelen. Hierbij weet je dat het behalen van de nieuwste Microsoft certificering essentieel is, maar hoe maak je hier tijd voor? Dan is deze vaste baan iets voor jou! Je komt namelijk direct bij Hello Professionals in vaste dienst en start direct met je certificeringen. Geen kosten, maar wel salaris!

Hoe zien de eerste weken eruit?

In een periode van twee weken volg je een intensief ontwikkelprogramma om versneld verschillende certificaten te behalen. In deze twee weken volg je klassikaal of via ons E-Learning platform verschillende trainingen die je afsluit met een officieel examen en behaal je een certificaat! Na deze twee weken ga je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers op interessante projecten.

Programma Boost your IT-career

Je start de 1e dag op ons kantoor met een introductie en kennismaking met je collega’s. Vanaf de middag start je met de studie klassikaal of via E-learning.

 • Microsoft 365 Fundamentals (MS-900) 
 • Microsoft Windows 10 (MD-100) 
 • Cursus ITIL® 4 Foundation
 • Microsoft 365 Modern Desktop Administrator (MS-101) 
 • Effectief Communiceren voor ICT

Gedurende deze periode krijg je een persoonlijke job & studie coach die je begeleidt. Samen zorgen we ervoor dat je alles kan afronden met een officieel certificaat. De behaalde certificeringen bieden je ook de mogelijkheid om een HBO opleiding te starten op onze kosten.

Aan de slag bij onze opdrachtgevers

Certificeringen op zak? Je gaat fulltime aan het werk bij één van onze klanten. De werkervaring is een belangrijk onderdeel in jouw ontwikkeling.  Hierbij wordt rekening gehouden met de bedrijfscultuur maar ook of de inhoudt van werk past bij jouw ervaring. Op deze manier doen wij ons best je continu te laten groeien in werkervaring en kennis.

Waarom kiezen voor de Boost your IT-career

 • De nieuwste skills leren op het gebied van ICT;
 • Leuke & uitdagende projecten;
 • Belangrijke certificaten halen;
 • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching;
 • Géén kosten, wél salaris;
 • Kansen op doorgroeien verbeteren.

Wat we bieden:

Dit vragen wij van jou:

Solliciteer direct