Jouw ICT talent,
onze focus.

Hello Professionals

Dé IT-business partner die net dat stapje extra voor jou doet

Hello Professionals is een IT-business partner met meer dan 20 jaar ervaring en expertise. Of het nu gaat om tijdelijk of structurele inzet van IT-professionals. Of is er juist behoefte aan specifieke expertise om in geadviseerd te worden. Hello Professionals maakt het verschil en verbind IT-professionals en opdrachtgevers.

Hello Professionals, dé IT-business partner

Bij Hello Professionals gaan ondernemerschap, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid hand in hand met persoonlijke aandacht, vertrouwen en oprechte interesse in elkaar. Opdrachtgever kunnen zo altijd vertrouwen op de beste en meest ambitieuze IT-professionals. Ze zijn bij ons in vaste dienst. Of we maken bij specifieke projecten gebruik van een groot ICT interim-netwerk.  

De volgende stap in jouw IT-carrière​

Beschik je als ICT-professional over een gezonde ambitie om jezelf verder te ontwikkelen? En wil je die ambitie waarmaken? Net gestart of loop je al enige jaren mee in de IT? Hello Professionals is altijd op zoek naar uitbreiding in het IT team. Je krijgt volop de ruimte om je ICT-kennis up to date te houden. Maar liefst 12 betaalde studiedagen kun je hiervoor inzetten. Elk jaar opnieuw.