Applicatiebeheerder | Freelance

Venlo
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Voor een multidisciplinaire en uitdagende klant in Venlo zoeken wij een Applicatiebeheerder | Freelance. Je wordt onderdeel van een gevarieerd ICT team die de dagelijkse primaire processen ondersteund. Jouw opdracht is om de rust in het applicatieteam te bewaren en richting te geven aan het inrichten van het applicatiebeheer.

Als Applicatiebeheerder zijn jouw dagen uitdagend, jij gaat namelijk het verschil maken. Je adviseert op functioneel en technisch niveau ten aanzien van aanschaf en ontwikkeling van software. Jij bent degene die zich bezig houdt met het opstellen van procedures en instructies ten behoeve van gebruikersondersteuning en wijzigingsprocessen binnen deze veelzijdige omgeving.

  • Onderzoeken en testen van softwaretoepassingen en opstellen van testplannen met de functioneel beheerder(s);
  • Lokaliseren en oplossen van storingen en het bieden van (technische) ondersteuning aan gebruikers;
  • Richting geven aan en inrichten van het applicatiebeheer volgens geaccepteerde standaarden ITIL, ASL, BiSL;
  • Organiseren van periodieke overlegvormen met systeemeigenaren, functioneel beheerders en (sleutel)gebruikers.
  • Afgeronde hbo-opleiding in de ICT;
  • Je kunt goed structureren en organiseren en hebt kennis van beheermethodes of de bereidheid dit snel eigen te maken;
  • Een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve, sociale vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je bent proactief en hebt oog voor detail;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van een IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuur assessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de Applicatiebeheerder | freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV in Word met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct