Azure Cloud Architect | Freelance

Amsterdam
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Hello Professionals zoekt voor één van de Big Four Accountancy bureau’s van Nederland een Azure Cloud Architect in de omgeving van Amsterdam. Als Azure Cloud Architect | Freelance ben je met name verantwoordelijk voor het verder ontwerpen van de Business Azure Cloud omgeving en het bewaken van de hoogwaardige connectiviteit en beveiligingsarchitectuur voor de enterprise- en de businessapplicaties.

Je wordt onderdeel van een IT-afdeling met meer dan 170 collega’s die zowel nationaal als internationaal werkzaam zijn. Deze afdeling kenmerkt zich als een hecht, informeel team met veel kennis en ervaring. Het is een ‘platte’ organisatie met korte lijnen waar innovatieve technologie je dagelijks uitdaagt om tot het beste resultaat te komen.

Je brengt kennis mee vanuit de klassieke domeinen – Business, (cloud) Applications, Data, Infrastructure, Security en Service Management.

De duur van de opdracht betreft minimaal 6 maanden, er is een optie tot verlenging.

 • Je zal optreden als ontwerpautoriteit en SME voor de Azure-cloud
 • Samen met het team blijf je ontwikkelen en bouwen aan het Cloud Azure Platform voor best practices op het gebied van beveiliging, automatisering en betrouwbaarheid
 • Je bent het technische aanspreekpunt, geeft leiding en adviseert waar nodig;
 • Jij onderhoudt de contacten met leveranciers;
 • Je werkt intensief samen met de CISO-functie om ervoor te zorgen dat oplossingsontwerpen voldoen aan zowel de wereldwijde als de regionale beleid en normen.
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Uitgebreide kennis en aantoonbare ervaring met hostingpatronen in on-premises datacenters en op openbare clouds.
 • Recente Cloud Architecture-certificering in Azure.
 • Kennis en aantoonbare ervaring met cloud connectiviteitsmogelijkheden, load balancers, netwerkzonering en segregatie, proxy’s, DNS, DHCP, IPAM, QOS en meer.
 • Goede praktische kennis van netwerkbeveiligingsprincipes en constructies, waaronder: firewalls, DLP, Multi-Factor Authentication en PAM.
 • Oplossingen en technische ideeën kunnen documenteren en diagrammen.
 • Goede leveranciersrelatiebeheer en communicatieve vaardigheden.
 • Vermogen om effectieve relaties met belangrijke belanghebbenden tot stand te brengen en te onderhouden.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature voor Azure Cloud Architect | Freelance? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar info@hello-professionals.nl.

 

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct