Business Partner | Zuid Holland

Den Haag
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Word Business Partner bij Hello Professionals en groei door naar een ware ondernemer! Vast salaris + een mooi percentage van de winst is voor jou. Pak nu deze kans!

Jij bent degene die altijd meer wilt. Je wil doorgroeien. Elke dag opnieuw uitgedaagd worden. Je wil eigen keuzes maken. Je wil steeds succesvoller worden.

Er is bij jouw huidige baan geen enkele mogelijkheid om binnen een paar jaar je eigen vestiging te runnen. Maar toch merk je dat het daar tijd voor is. Je voelt het aan, je weet dat je het kan en je bent er klaar voor! Na al wat jaren ervaring binnen de arbeidsbemiddeling ben je klaar voor de volgende stap! Je weet goed hoe je nieuwe prospects benaderd en hoe je de juiste kandidaten vindt. Je blijft altijd up to date van huidige markt en je bent toe aan jouw eigen successen. En dit is nou precies waar wij blij van worden!

Bij Hello Professionals geven wij jou graag de mogelijkheid en vrijheid om samen met ons succesvol te worden. Want successen moeten gedeeld worden! Als Business Partner start je deze kans bij onze vestiging in Naarden. Op deze manier leer je snel en eenvoudig onze organisatie en werkwijze kennen. Vanaf deze locatie ga je de eerste stappen zetten naar het openen van jouw eigen vestiging in jouw favoriete stad!

Maar, wat ga je nou doen als Business Partner? Je gaat je dagelijks bezighouden om de basis van jouw eigen vestiging te leggen. Je start dit in eerst instantie in je eentje op. Nou ja alleen… Jouw interne collega’s staan te springen om jou te helpen. Zo hebben wij specialisten in ons team die jou helpen en adviseren. Net als jou zijn dit echte enthousiastelingen die elke dag staan te popelen om verder te komen. Na de eerste successen geven wij jou de ruimte om je eigen team om je heen te gaan creëren.

Tijdens dit traject krijg je veel kansen en mogelijkheden om zelf te ondernemen. In dit traject begeleiden wij jou, zodat jij alle ondersteuning krijgt om jouw eigen vestiging te starten. Ons hele Hello Professionals-team – bestaande uit HR, finance, backoffice en sales – zijn erop gericht om van jouw vestiging een succes te maken.

Je komt terecht in een grote familiecultuur. Je kan ons niet definiëren als een standaard detacheringsbureau, wij willen het namelijk net even anders doen! Wij zijn enthousiast, gemotiveerd en houden wel van een lolletje. Wij maken het verschil! Daarnaast bieden wij jou:

 • de mogelijkheid tot participatie in de onderneming door middel van aandelen;
 • winstdeling en bonusregeling;
 • vast contract;
 • goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • leaseauto, laptop en telefoon;
 • pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld.

Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de persoon achter het cv. Hebben wij een klik? Past jij binnen ons team? Deze uitdaging gaan we namelijk aan voor een lange periode. Daarom is het wel zo fijn als we goed met elkaar kunnen vinden. Daarnaast is het handig als jij de onderstaande boxen kunt afvinken:

 • hbo werk- en denkniveau
 • minimaal drie jaar werkervaring in onze of een andere branche;
 • ambitie om stappen te maken in je carrière
 • fulltime beschikbaar

Hello Professionals is een enthousiast, ambitieus en ondernemend bedrijf in de IT-arbeidsbemiddeling. We geloven erin dat iedereen een kans verdient. We vinden belangrijk om te kijken naar de persoon achter het cv. Verbinden is wat wij doen en wij bouwen graag aan lange termijn relaties.

Interesse?

Is de match er? Ben jij klaar voor jouw eigen successen? Waar wacht je dan nog op! Neem snel contact op met Maarten Cobelens. Hij kan jou nog veel meer vertellen over deze toffe uitdaging. Bel Maarten op 06 26 10 4002 of mail via maarten@hello-professionals.nl.

Natuurlijk mag je ook direct klikken op de sollicitatiebutton. Dan neemt Maarten ook meteen contact met je op!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct