Business Unit Manager Zuid Holland

Den Haag, Rotterdam, Utrecht
HBO, WO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Voor de regio Zuid-Holland zoekt Hello Professionals een ambitieuze Business Unit Manager in de arbeidsbemiddeling die klaar is voor de volgende stap.  

Als Business Unit Manager wordt je resultaat eindverantwoordelijk en ben jij de grondlegger van new business binnen jouw eigen regio. Daarnaast stel je een eigen strategie op om nieuwe markten te benaderen en uit te breiden. 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je wordt `s morgens wakker en stapt vol energie je bed uit, want jij wil ook vandaag weer verwachtingen overtreffen. Na al je ochtendrituelen stap je in de auto onderweg naar kantoor. Je neemt een lekker bakje koffie of thee (net wat bij past) en start je computer op. 

Bij Hello Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die gericht is om indruk te maken op onze professionals en op onze klanten.  Twee keer knipperen met je ogen en de dag is al voorbij, weer een stapje dichterbij het bouwen van je eigen Business Unit.  

Bij Hello Professionals weet je nooit hoe je dag zal verlopen. Het leggen van relaties, het creëren en binnenhalen van opportunity’s, op kantoor of op de hei want wij doen het net even anders. Een ding weet je in ieder geval zeker, je hebt zin in de volgende dag want er staat weer heel wat leuks te gebeuren.  

Wat ga je sowieso doen? 

 • Opzetten van je eigen Business Unit door middel van het opstellen van een eigen strategie om nieuwe markten te benaderen en uit te breiden.  
 • Uitbreiden van je eigen sales team.
 • Resultaat eindverantwoordelijk.
 • Het coachen en begeleiden van je eigen Business Unit team.
 • Natuurlijk telefonische acquisitie, hiermee plan je namelijk je klant bezoeken. 
 • Achterhalen van uitdagingen van (poteniele) klanten en adviseer je hen de best passende oplossing om hun business te laten floreren. 
 • Uitbreiden van de salesactiviteiten op klant niveau hiermee creëer je duurzame samenwerkingen en ben je een adviespartner voor je contactpersoon. 
 • In de start fase begeleid jij je eigen professionals. 
 • Je ontwikkelt jezelf door out of the box te denken.
 • Je bedenkt marketing acties om sales te laten excelleren.
 • Tweede sollicitatiegesprekken voeren bij kandidaten nadat recruitment ze heeft gesproken. 

Wat heb je hiervoor nodig? 

 • Minimaal HBO werk en denkniveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in onze of een andere branche.
 • Ondernemend vermogen, je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je successen. 
 • Je bent enthousiast en hebt een lading positieve energie.
 • Jij bent resultaat en service gericht.
 • Je bent oplossingsgericht en hebt doorzettingsvermogen.
 • Je beschikt over een commerciële drive.

Over Hello Professionals

Hello Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag m  et plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hello Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor. We doen het anders… wij doen het samen!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere vacatures? Klik dan hier!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct