Change Coördinator | Freelance

't Gooi
HBO
2 - 5 jaar, 5 - 10 jaar
36 - 40 uur

Hello Professionals zoekt voor een vooruitstrevende gemeentelijke instantie in het Gooi een Freelance Change Coördinator. Als Freelance Change Coördinator ben je verantwoordelijk voor het ICT-change proces, gericht op leveranciers. Samen met 4 directe IT-collega’s ben je ook verantwoordelijk voor de ITIL-processen binnen het team.

De duur van de opdracht betreft minimaal tot en met eind april. Er is een optie tot verlening.

 • De begeleiding van het ICT-change proces, gericht op leveranciers;
 • Verantwoordelijk voor de ITIL-processen binnen het team IT-Operatie;
 • Coördineren van alle changes op gebied van ICT;
 • Voorzitter van het Change Advisory Board;
 • Opstellen van change kalender op;
 • Direct aanspreekpunt voor change coördinatoren van externe partijen;
 • Meeschrijven en/of geeft input aan procesverbeteringen;
 • Input geven voor de inrichting van het servicemanagementsysteem (Topdesk);
 • Maken en analyseren van rapportages.
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van relevante ITIL-processen en kennis van verwante primaire en/of ondersteunende processen;
 • Kennis van Topdesk en geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse;
 • Ervaring met betrekking tot het coördineren van changes;
 • Je bent proactief, een spin in het web en kan snel schakelen.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar info@annejans25.sg-host.com.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct