Opgeleid worden tot: Cloud Specialist

Nieuwegein
HBO, MBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in een datacenter die oplossingen biedt voor bedrijf, kritische datacenter-, server- en netwerkomgevingen? En ben jij benieuwd of deze innovatieve omgeving bij jou past? Wij bieden jou de mogelijkheid om opgeleid te worden tot Cloud Specialist!

Dan is dit jouw kans om bij onze klant in Nieuwegein een kijkje achter de schermen te nemen.

Onze klant is een grote internationale managed services IT-organisatie en in meer dan 20 landen actief.  Zij bieden totaaloplossingen voor werkplekken, servers en netwerken. Jouw dag is elke dag weer anders door de grote verscheidenheid aan klanten in bijvoorbeeld de overheid, zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg.

Hierdoor biedt onze klant een kostenefficiënte service-oplossing waardoor gebruikers één centraal aanspreekpunt hebben voor alle maintenancevragen en minder afhankelijk zijn van de standaard warranty/servicepacks en end of life voorwaarden van fabrikanten en leveranciers. Samen met 200 collega’s ben je altijd bereidt net dat stapje extra te doen voor de klanten en weet jij het verschil te maken.

Ik wil meer weten!

Op dinsdag 3 augustus vanaf 19:30 organiseren wij een kennismaking avond op misschien wel jouw nieuwe werkplek. We nemen je mee in de wereld van het reilen en zeilen op een werkdag, en hoe JIJ het verschil kan maken!

Kom de sfeer proeven van jouw toekomstige werkplek:

 • Om 19:30 is het ontvangst in het datacenter in Nieuwegein samen met andere IT-professionals.
 • Allereerst stellen wij ons aan jou voor, en daarna vertelt onze klant meer over de omgeving.
 • Nadat jij weet wie wij zijn en wat de klant doet nemen we je mee naar het datacenter van onze klant.
 • We nemen je mee in het werken met de nieuwste technologieën, zoals Microsoft Azure en AWS, je kan vragen stellen aan de techneuten die misschien wel jouw nieuwe collega`s worden.
 • Als je na deze rondleiding geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die onze klant jou kan bieden plannen we een sollicitatiegesprek.

Wat zoeken wij in een aankomend Cloud Specialist:

 • Afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting IT;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een IT-omgeving, bijvoorbeeld als support engineer;
 • Je bent nieuwsgierig
 • Je bent oplossingsgericht
 • Analytisch denkvermogen

Wat maakt deze functie van Cloud Specialist uniek?

Voor deze functie vragen wij minimaal 3 jaar werkervaring in de IT, bijvoorbeeld als Support engineer of Systeembeheerder. Maar ervaring met cloud producten is niet noodzakelijk. Je start namelijk met een intensief opleidingstraject waarin wij je alle kennis bijbrengen voor het goed vervullen van deze functie. Een veelzijdige baan is natuurlijk al een goede beloning, maar … ook bieden wij je graag het volgende aan:

Wat we bieden

 • Vast dienstverband;
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling.

En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.

Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden voor deze vrijblijvende avond door jouw gegevens achter te laten via de onderstaande button met je naam, email adres en CV. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Over Hello Professionals

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT-vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever/opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw IT-carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze IT-vacature? Solliciteer dan gelijk op deze ICT-vacature!

Of ben je benieuwd naar onze andere IT-vacatures? Klik dan hier voor alle ICT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct