Connectivity Engineer | Freelancer

Zwolle
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een Connectivity Engineer.

Als Connectivity Engineer ben je bezig met het optimaliseren, onderhouden en implementeren van netwerkomgevingen bij klanten, eigen datacenters of Cloud omgevingen (Microsoft Azure). Daarnaast draag je bij aan het ontwerpen van nieuwe oplossingen en diensten.

Het betreft een opdracht van minimaal 2 maanden met optie op verlenging

Werkzaamheden:

 • Samen met je directe collega’s hou je de netwerkinfrastructuren van klanten en de datacenters in optimale conditie;
 • Je werkt aan 3e lijns incidenten, changes en projecten. Daarnaast ondersteun collega’s van andere afdelingen bij het oplossen van complexe vraagstukken;
 • Je werkt mee in verbeter- en innovatietrajecten;
 • Je bouwt (mee) aan de netwerkinfrastructuur voor nieuwe klanten en bent tijdens deze projecten het orakel op connectivity gebied voor het project/ klantteam. 

Wij zoeken iemand met de volgende kennis:

 • Je hebt hbo werk- en denk niveau, eventueel aangevuld met specifieke vakopleidingen;
 • Jij hebt specialistische kennis van HPE Aruba, Fortinet, Cisco en/of SonicWALL;
 • Je hebt kennis van routeringsprotocollen (OSPF/BGP);
 • Je bezit een entry level certificering CCNA

Wat zoeken wij in een Connectivity Engineer:

 • Je hebt een dienstverlenende instelling, bent stressbestendig, klantvriendelijk, analytisch, flexibel, en bovenal een teamplayer;
 • Je bent leergierig;
 • Jij bent verbaal en schriftelijk sterk;
 • Je bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent zelfstandig;
 • Je bent in staat om planmatig- en projectmatig te werken en hebt affiniteit en ervaring in het werken volgens project- en service management methodieken (bv. ITIL, Prince2, Agile/SCRUM).

Over Hello Professionals

Hello Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal.  

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten, interim professionals en in de carrière van onze eigen professionals.  

Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies.   

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 dagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV in Word met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.    

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 0630250643 of mail naar natascha@annejans25.sg-host.com.

Tot slot willen wij je bedanken voor genomen moeite om te reageren op de opdracht, wij zullen binnen 2 werkdagen een reactie teruggeven!  

Over Hello Professionals

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 dagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk. 

Lees meer

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct