Customer Success Manager

Rotterdam
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Voor een vast dienstverband in Rotterdam zoeken wij een aanstormend Customer Success Manager die aan de slag zal gaat bij één van de marktleiders in staffing & recruitment software. Een top baan voor die recruiter die graag zijn recruitment kennis wil inzetten voor het verbeteren van deze softwareapplicatie. Dit bedrijf is actief in meer dan 14 landen met het hoofdkantoor gevestigd in Rotterdam.

Jij hebt je sporen verdient in de recruitment branche en bent klaar voor een andere en volgende stap in jouw carrière. Dit wil jij graag doen in een internationale omgeving, want zodra er weer mogelijkheden zijn stap jij in het vliegtuig op klantbezoek op een andere locatie.

Jij wordt de vertrouwde adviseur voor de grote klanten en bied je de best practices op gebieden zoals adoptie, bedrijfsstatistieken en functie gebruik. De Customer Success Manager die wij zoeken is verantwoordelijk voor het verzekeren van het succes van een portfolio van klanten. Jij communiceert de beste ideeën, innovaties en capaciteiten van de staffing software naar klanten en stemt deze af op de zakelijke doelstellingen van de klant en zorgt voor een grotere zakelijke waarde tussen jou en klant.

Hoe ziet jou dag eruit als Customer Success Manager:

Je start je dag met een bakje koffie of thee, je start je computer op en gaat naar het servicedesk dashboard.

Je weet nooit wat voor cases erbinnen zijn gekomen en je kijkt of er bepaalde error mails zijn. Wat voor issues zijn er op dit moment? Jouw grootste klant wil een bepaald proces geautomatiseerd hebben. Jij pakt jouw telefoon om uit te vinden waarom hij dat wil, wat wil hij bereiken? Jij bent dus steeds aan het meedenken en stelt slimme oplossingen voor in plaats van wat zij alleen willen.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestaande klanten, jij bent altijd bereikbaar en je wilt alles zo snel mogelijk oplossen.

Na de lunch ga jij aan de slag met de complexe issues zoals configuratiefouten in de data en ga je het gesprek aan om te kijken hoe het anders kan, wat belangrijk is en welke vernieuwde processen wellicht interessant zijn. Wellicht kan je een aantal klanten pakketten samenvoegen, waardoor alles beter stroomlijnt en het makkelijker te beheren is.

Nog net voordat je naar huis gaat loop je nog even langs bij jouw collega’s van development voor wat slimme aanpassingen van de software.

In het kort:

 • Als Success Manager ben je zelf eindverantwoordelijk voor de vernieuwing van de klant en voor de uitbreiding van het platform;
 • Jij speelt een fundamentele rol bij het coachen van klanten bij het opzetten en beheren van hun Change Management;
 • Jij ontwikkelt en onderhoud langdurige relaties met belanghebbenden in jouw accountportfolio, waar nodig door te netwerken tussen klanten en partners;
 • Opbouwen en onderhouden van zowel wereldwijde als lokale relaties, zowel intern als met klanten;
 • Jij bent een echte regelaar;
 • Je hebt een commerciële mindset.

Functie eisen

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Analytische, innovatieve en ondernemende persoonlijkheid;
 • Vermogen om prioriteiten te stellen, te multitasken en effectief te presteren onder druk met een glimlach;
 • Goede beheersing van de Engelse taal.

Wij bieden

 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Vast contract;
 • Laptop en telefoon;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld.

Over Hello Professionals

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT-vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.
Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever/ opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere vacatures? Klik dan hier!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct