Customer Support Agent | Flexibele werktijden

Amersfoort
HBO, MBO
0 - 2 jaar
24 - 40 uur

Schuilt er in jou een klantvriendelijk toptalent en ben jij op zoek naar een baan die flexibel in te delen is? Een baan die perfect te combineren is met bijvoorbeeld de schooltijden van de kinderen of je favoriete hobby? En zoek je ook een baan met veel ruimte tot verdere ontwikkelingen? Dan is deze kans wellicht wel iets voor jou! 

Hello Professionals zoekt een Customer Support Agent in de omgeving van Amersfoort. Je komt direct te werken bij onze klant die actief is als IT dienstverlener. Als Customer Support Agent staat de relatie met de klant centraal! Samen met je collega’s ben je het eerste aanspreekpunt voor hun klanten met o.a.  IT-gerelateerde vragen en problemen.  Kennis van IT is geen vereiste! Je vraagt door tot het kern van het probleem, daar waar kan help je en anders stuur je het door naar je andere IT-collega’s.  

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Bellen, bellen, bellen. Na een kopje koffie of thee (net wat het beste bij je past) met je andere collega’s start je jouw computer op. Het 1e telefoontje komt al binnen en je gaat aan de slag. Er belt een klant die een nieuwe collega krijgt en een werkplek wil bestellen met een telefoon, laptop en 2 beeldschermen. Je noteert de vraag in het systeem om de bestelling definitief te maken. Nu alleen nog een bevestiging sturen en het volgende telefoontje staat al te wachten. Deze keer een klant die niet kan werken omdat er geen internet is, je stelt een aantal controle vragen waardoor het probleem al snel opgelost blijkt te zijn. Ondertussen tijd voor een goedverzorgde lunch samen met je andere 20 collega’s.  

Na een frisse neus in het Bos, ga je weer fris aan de slag met een nieuwe melding, deze keer betreft het een probleem met outlook die niet kan opstarten. Na goed doorgevraagd te hebben is het probleem duidelijk en geef je het incident door aan je collega. Die beloofd je op de hoogte te houden als het probleem is opgelost. Een paar telefoontje verder van andere klanten krijg je de terugkoppeling en kun je de outlook klant direct op de hoogte stellen dat het is opgelost.  

Nu is het tijd om af te sluiten en het is tijd voor de vrijdagmiddagborrel! 

Bij Hello Professionals staat werksfeer en opleidingsmogelijkheden hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat je goed bent voorbereid op je toekomstige werkplek. Dit onder andere door middel van opleidingen en certificaten. Kennis van IT is geen vereiste! 

Door ons persoonlijke en intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op verder door ontwikkelen verbeteren. Het behalen van certificaten en het volgen van cursussen heeft voor jou géén kosten maar wél salaris! 

 • Ervaring met klantcontact; 
 • HBO werk- en denkniveau; 
 • Een echte regelaar; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal; 
 • Leergierig, communicatief vaardig en klantgericht ingesteld. 
 • Flexibele werktijden 
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar; 
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen; 
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding; 
 • 25 vakantiedagen; 
 • 8,33% vakantiegeld; 
 • Pensioenregeling; 
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies. 

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze vacature! 

Of ben je benieuwd naar een van onze andere vacatures?Klik dan hier voor al onze vacatures!  

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct