Data Analist |Power BI Consultant

Den Bosch
HBO
2 - 5 jaar
24 - 40 uur

Voor een internationale financiële dienstverlener in Den Bosch zoeken wij een Power BI Consultant/ Data analist. Het betreft 24 – 40 uur, flexibel in te delen met de mogelijkheid om remote te werken. Onze klant loopt voorop in innovatieve oplossingen om duurzaamheid te bevorderen en is een organisatie met korte lijnen met een familie cultuur. Je komt te werken in een team met passie voor data en een team die gelooft dat samenwerken ons beter maakt. Een organisatie met korte rapportagelijnen en een rol met brede verantwoordelijkheden. Wil jij ook het verschil maken voor de business?

Als Power BI specialist ben je verantwoordelijk voor het verder optimaliseren van dashboards, rapportages en ontsluiten van data in Power BI.

De duur van de opdracht betreft minimaal 6 maanden, met optie tot verlenging. Er is de mogelijkheid om remote te werken.

 • Adviseren van de organisatie aan de hand van data-analyses over beleid- en procesverbeteringen;
 • Optimaliseren van dashboards, rapportages en ontsluiten van data in Power BI;
 • Informatie ophalen bij stakeholders en deze informatie omzetten in datavisualisaties;
 • Zelfstandig inrichten en optimaliseren van data stromingen.
 • Je extraheert en selecteert data uit verschillende databronnen, verwerkt en rangschikt in datasets voor gebruik bij modelontwikkeling
 • Je werkt zelfstandig en als onderdeel van het modelontwikkelingsteam om modelontwikkelaars te ondersteunen bij de gegevensvoorbereiding, -opschoning en andere gegevensverwerkingstaken tijdens de modelontwikkeling
 • Je toetst de datakwaliteit op juistheid, volledigheid, betrouwbaarheid, relevantie en de juiste tijdigheid
 • Je ondersteunt modelontwikkeling en implementatie met testen in verschillende technische systemen en omgevingen
 • Je documenteert de gegevensbronnen en kwaliteit volgens de bedrijfsnormen en bespreekt de resultaten met de belanghebbenden (modelontwikkelaars, business, modelvalidatie, IT en andere interne functies)
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief, zelfstandig en staat sterk in je schoenen;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het ophalen en visualiseren van data in rapportages en dashboards.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar info@hello-professionals.nl.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct