Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics CRM

't Gooi
MBO
2 - 5 jaar
24 - 40 uur

Hello Professionals zoekt voor een vooruitstrevende gemeentelijke instantie in het Gooi een Functioneel Applicatiebeheerder Microsoft Dynamics CRM. Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je medeverantwoordelijk voor het incidentenproces (ITIL), wijzigingenbeheer (BISL) en de exploitatie.

In deze functie is het van hoog belang dat je de eindgebruiker goed begeleid en binnen onze organisatie de juiste toegang verleend tot de juiste mappen en applicaties. Jij als Functioneel Applicatiebeheerder bent bewust van de functionaliteiten en mogelijkheden over de applicatie Dynamics CRM. Kortom, we zijn echt opzoek naar iemand met ervaring binnen deze applicatie en zo het beheerteam kan ondersteunen.

De duur van de opdracht betreft minimaal 3 maanden, er is een optie tot verlening.

De functionele specialist die we zoeken wordt medeverantwoordelijk voor het beheer en de afhandeling van meldingen en wijzigingen van Dynamics CRM die via TOPdesk binnenkomen. De applicatie Dynamics CRM is ingericht voor 1 afdeling maar zal worden uitgebreid als standaard functionaliteit naar andere afdelingen, teams en daarbij behorende inrichting. We zoeken daarom een kritische specialist die samen met de gebruikers de inrichting en functionaliteiten kan doorvoeren in het Dynamics CRM en kritische kan kijken naar de huidige inrichting, maar vooral meedenkt en proactief meewerkt. 

 • Het begeleiden van de eindgebruiker binnen de organisatie en de
  juiste toegang verleend tot de juiste mappen en applicaties;
 • Kritisch kijken naar de huidige inrichting van Dynamics CRM;
 • Medeverantwoordelijk voor het beheer en de afhandeling van
  meldingen en wijzigingen van Dynamics CRM die via TOPdesk binnenkomen;
 • Ondersteuning van gebruikers.
 • Ervaring met ITIL-processen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent een echte teamplayer en communicatief vaardig;
 • Je bent zorgvuldig, oplossingsgericht en analytisch;
 • Kennis van Dynamics CRM en Office365;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar sollicitatie@hello-professionals.nl

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct