Functioneel Applicatiebeheerder | Freelance

Hilversum
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een echte doorzetter? Ben je secuur en stressbestendig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hello Professionals zoekt voor een groot mediabedrijf in Hilversum een Functioneel Applicatiebeheerder | Freelance voor 32-40 uur.

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor diverse applicaties. Uiteindelijk specialiseer je op één specifieke applicatie. Als Functioneel Applicatiebeheerder | Freelance heb je al ervaring opgedaan op het gebied van Functioneel Applicatiebeheer. De achtergrond waar je ervaring hebt opgedaan is minder belangrijk, maar de ervaring in deze rol des te meer. Je komt te werken in een gezellig team van 5 andere Applicatiebeheerders.

De duur van de opdracht betreft minimaal 3 maanden. Er is een optie tot verlenging.

 • Adviseren van procesverbeteringen en bijdragen aan een optimale beveiliging van de applicatie;
 • Contact onderhouden met leveranciers en ondersteunende partijen;
 • Coördineren en begeleiden van nieuwe releases, inclusief het testen van gewijzigde en nieuwe functionaliteit;
 • Deelnemen aan (multidisciplinaire) projecten;
 • Kennis van de werking van de applicaties delen, overdragen en documenteren;
 • Veranderingen in bedrijfsprocessen vertalen naar systeemwijzigingen of uitbreidingen van functionaliteit;
 • Vertalen van vragen/wensen van gebruikers naar nieuwe mogelijkheden binnen of buiten de applicatie;
 • Waarborgen van continuïteit, integriteit en vertrouwelijkheid binnen het verantwoordelijkheidsgebied.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Projectmatig werken zowel in teamverband als zelfstandig;
 • Stressbestendig en flexibel;
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel en klantgericht.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter 

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan. 

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT-freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar sollicitatie@hello-professionals.nl.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct