HR-stage | Uitdagende stageplek

Naarden
HBO
0 - 2 jaar
24 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een afwisselende HR-stage waar geen dag hetzelfde? Sta jij te springen om vanaf september onderdeel te worden van ons dynamische team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze HR-stagiair(e) die ons team komt versterken.

Inhoud

Tijdens je stage als HR-medewerker ben je echt onderdeel van het team. Je krijgt de kans om veel te doen en te leren. Er is veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je komt te werken in een dynamisch en jong team waar je deel uit gaat maken van de HR-afdeling. Ons HR-afdeling is een klein en hecht team, waardoor je alle aspecten van HR onder ogen krijgt.

 • Werving & selectie;
 • Ziekteverzuim, opleidingsplannen en personeelsadministratie
 • Het opzetten en uitvoeren van doelgroepgerichte (online) wervingscampagnes;
 • Je gaat alle facetten leren van HR- en recruitment.
 • Je wordt uitgedaagd om mee te denken over onze dagelijkse processen en lopende HR projecten;
 • Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen. We kijken samen wat je graag wilt leren en hoe wij daaraan kunnen bijdragen.

Om onderdeel te worden van ons enthousiaste team moet je natuurlijk even enthousiast zijn als onszelf! Daarnaast moet je een grote lading positieve energie bevatten. Ook ben je een echte aanpakker, gestructureerd en gastvrij. Je denkt probleemoplossend mee en steekt ook graag de handen uit de mouwen.

 • Je zit in het tweede, derde of vierde jaar van je hbo-opleiding op het gebied van Human Resource Management;
 • Je vindt het geen probleem om naar Naarden te reizen;
 • Je vindt het fijn om in een jong en dynamische werkomgeving te werken.
 • Een energieke werkplek met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Persoonlijke en professionele begeleiding;
 • Een echte meewerkstage met genoeg ruimte voor plezier;
 • Elke dag een lekkere lunch;
 • Een goede stagevergoeding;
 • En natuurlijk supergezellige borrels en uitjes!

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Neem dan contact met ons op en solliciteer via: sollicitatie@hello-professionals.nl of bel of WhatsApp ons via: 085-3034640!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct