IT Servicedeskmedewerker | 12 studiedagen

Den Haag
MBO
0 - 2 jaar, 2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Wij zijn op zoek naar een IT Servicedeskmedewerker in Den Haag.

Goed salaris, leaseauto en uitdagende opdrachten. Klinkt interessant toch? Ben jij toe aan een nieuwe uitdagende baan als IT Servicedeskmedewerker en woonachtig in de omgeving van Den Haag? Lees dan snel verder!

Jij bent het aanspreekpunt voor meerder klanten en hun eindgebruikers. Voor vragen over problemen met office- of externe klant applicaties draai jij je hand niet om.

Het aanmaken van nieuwe gebruikers maar ook hun mobile device configureren doe je zonder slag of stoot. Jij zoekt de samenwerking op met je collega’s, alles voor het beste eindresultaat. Jij bent gestructureerd en oplettend waardoor je veel incidenten al kan voorkomen voordat ze opgemerkt worden. Door jouw betrokkenheid ben jij diegene die advies uitbrengt over de processen en mogelijkheden. Door jouw service en oplossingsgerichte denkwijze help je de klanten verder om hun business te laten excelleren.

 • Zorgen voor het zelfstandig oplossen van complexe gebruikersvraagstukken, tot en met de 2e lijn;
 • Adviseren over bedrijfsprocessen en de mogelijkheden in de IT;
 • Eindgebruikers ondersteunen in een ICT landschap met onder andere cloud producten en moderne computer apparatuur;
 • Voip toestellen configureren en trouble shooten;
 • Bewaken van de voortgang van de gemelde vraagstukken;
 • Fungeren als (kennis)vraagbaak voor de collega`s en eindgebruikers;
 • Kritisch kijken naar de processen en meedenken in verbeteringen.

Als ICT Servicedesk Medewerker bij Hello Professionals kom je bij meerdere bedrijven te werken op opdrachten, dit bied een unieke kans om veel en snel te leren en een groot en sterk netwerk op te bouwen! De omgeving waarin je werkt veranderd per opdracht, de functie is dus absoluut voor de ICT-professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een fantastische start van zijn of haar carrière.

In deze functie is het essentieel dat jouw kennis en skills up-to-date zijn. Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op de omgeving van de opdrachtgever, onder andere door middel van opleidingen en certificeringen. Dit is geheel afhankelijk van de opdrachtgever.

Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op doorgroeien verbeteren. Het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hello Professionals.

Word jij enthousiast om iedere dag klanten te verassen? Dat is voor ons en jou de specifieke uitdaging! Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. Bij Hello Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en op de carrière van professionals.

 • Mooie opdrachten bij uitdagende klanten;
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.
 • Je bent in het bezit van een MBO diploma richting IT;
 • Je bent klantgericht, neemt initiatief, signaleert kansen;
 • Jij hebt kennis van Office365;
 • Je hebt ervaring met Microsoft server omgevingen en werkplek beheer;
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante stage / werkervaring.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in deze vacature IT servicedesk medewerker? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct