IT System- en Project Engineer | Freelance

't Gooi
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Hello Professionals zoekt voor een grote Managed Service IT dienstverlener in het Gooi een Freelance IT System- en Project Engineer. Onze klant heeft als doel om zo min mogelijk incidenten te hebben en zo veel mogelijk te standaardiseren.

Als IT System- en Project Engineer ben je met name verantwoordelijk voor het projectmatig doorvoeren van wijzigingen volgens de geldende richtlijnen binnen de IT-infrastructuur van zowel nieuwe als bestaande klanten. Daarbij zorg je voor een goede overdracht aan de teams van Servicedesk & System Management. Ook help en bepaal je mede hoe het migratieplan in elkaar moet zitten en word je geregeld betrokken bij het uitwerken van nieuwe technische oplossingen in samenwerking met de infrastructuur Architect. Je komt te werken in een gezellig team met 3 andere IT-professionals.

De duur van de opdracht betreft minimaal 1 jaar, met optie tot verlenging.

 • Aandragen van verbeteringen in het werkproces naar de Quality Officer;
 • Escaleren van beveiligingsincidenten naar de Security Officer;
 • Onderhouden van contact met de klant en de organisatie over de voortgang van de werkzaamheden;
 • Ondersteunen van de architect;
 • Oplossen van derdelijns incidenten en problemen;
 • Deelnemen aan ICT-infrastructuur projecten en het doorvoeren van wijzigingen;
 • Rapporteren aan de Service & Delivery manager over eventuele onvoorziene ontwikkelingen bij de klant;
 • Verantwoordelijk zijn voor eigen planning en het uitvoeren van taken en het rapporteren van de voortgang aan de Project Lead Engineer;
 • Verzorgen van een juiste overdracht aan System Management en Servicedesk.
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in het werken op projectbasis in een soortgelijke rol;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelste taal;
 • Kennis en ervaring met (migraties naar) Office365, Windows 10, Azure en Hyper-V.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar sollicitatie@hello-professionals.nl.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct