IT-traineeship

Venlo
HBO
0 - 2 jaar
32 - 40 uur

Heb jij net je studie technische informatica afgerond op HBO- of WO-niveau? Liggen jouw interesses bij cybersecurity of specialistische networking componenten? Dan is deze uitdaging precies wat voor jou! Hello Professionals zoekt voor een lokale IT-dienstverlener een kandidaat voor een IT-traineeship! Afhankelijk van waar jouw ambities liggen word je opgeleid tot Ethical Hacker of Networking Security Specialist.

Je krijgt een intensieve opleiding on the job, je volgt diverse trainingen en loopt mee met een ervaren collega. Hierdoor kun je de theorie ook direct in de praktijk brengen en ben je direct al onderdeel van projecten. Het traineeship programma is volledig afgestemd op jouw huidige kennis en kunde en bespreken we graag in een persoonlijk gesprek verder.

Het afnemen van (pen)testen. Een pentest toetst een of meer computersystemen op kwetsbaarheden. Deze test beproeft systemen, netwerken en applicaties op mate van hun security. Als Ethical Hacker breng jij in een uitgebreid rapport de mogelijke kwetsbaarheden aan het licht. Je voert deze testen zowel op locatie of op afstand uit.

 • Je bent actief betrokken bij complexe projecten op het gebied van IT-infradiensten;
 • Verlenen van 2e lijn ondersteuning bij vragen en problemen op het gebied van (LAN/WAN) netwerken;
 • Je zult naast je reguliere beheertaken ook betrokken worden bij systembeheer achtige werkzaamheden samen met jouw collega’s;
 • Het meedraaien met standby diensten;
 • Zorgdragen voor onderhoudswerkzaamheden (updates en upgrades) aan complexe netwerkinfrastructuren;
 • Je draag bij aan het signaleren, analyseren en verbeteren van terugkomende problemen;
 • Het documenteren van de IT-infrastructuur van ons en onze klanten.
 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent communicatief vaardig, een echte teamspeler en zelfstandig.
 • Mooie opdrachten bij uitdagende klanten;
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze IT-vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT-vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct