Junior accountmanager | Naarden

Naarden
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Ben jij net HBO afgestudeerd en ondernemend? Hello Professionals is een snelgroeiende startup in de IT. Om deze groei verder uit te bouwen zoeken wij een nieuwe collega: Junior Accountmanager.
Gaat je hart sneller kloppen bij de gedachte van afwisselend werk? Je weet dat je energie krijgt van een commerciële functie en graag met mensen werkt. Lees dan snel verder!

In deze rol van Junior Accountmanager begin je in de binnendienst waar je verantwoordelijk bent voor de arbeidsmarkt communicatie, de werving van nieuw personeel, organiseren van trainingen en ben je het 1e aanspreekpunt voor de IT professionals in het veld. Een veelzijdige job waar je jezelf in 3-6 maanden de rol eigen maakt.
Na deze periode breiden we jouw rol verder uit naar meer klantcontacten en salestrajecten. Wij leren je graag alle in en outs!

Bij Hello Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die gericht is op de impact van onze professionals en onze klanten.  

Een baan als Junior Accountmanager

Met jouw creativiteit en enthousiasme weet jij nieuwe wervingsbronnen aan te boren en geef je nieuw elan aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Als ambassadeur van Hello Professionals weet je unieke talenten te enthousiasmeren over de kansen en mogelijkheden die zij bij ons krijgen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze IT-professionals met betrekking tot vragen over opleiding, certificering en alle overige HR-zaken.

Bij Hello Professionals weet je nooit hoe je dag zal verlopen. Het leggen van relaties, het creëren en binnenhalen van kandidaten en aanvragen. Op kantoor of op de hei want wij doen het net even anders.

Bovendien vind je het leuk om een netwerk op te bouwen, ben je geïnteresseerd in de ontwikkeling van onze medewerkers en zet je alles op alles om de juiste kandidaat te vinden. Jij stimuleert de IT-professionals om het maximale uit zichzelf te halen. Tegelijkertijd krijg ook jij de begeleiding en coaching die nodig is om jezelf verder te ontwikkelen zodat je in je werkomgeving maximaal kunt presteren.

Oh ja, kennis van ICT is niet noodzakelijk, hiervoor hebben we een eigen interne opleidingsprogramma ontwikkeld zodat je snel up and running bent.

In het kort:

 • Jij bent een echte regelaar;
 • Je bent enthousiast;
 • Je vindt het gaaf om professionals te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen;
 • Jij regelt uitjes en evenementen;
 • Je coach en regelt de vervolg stappen in de carrière van onze professionals;
 • Met jouw creativiteit weet je de juiste IT professionals aan ons bedrijf te verbinden.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Gedreven, innovatieve en ondernemende persoonlijkheid;
 • Commercieel ingesteld;
 • Creatief;
 • Administratief goed onderlegd;
 • Goede beheersing van de Nederlandse;
 • Parttime of fulltime beschikbaar;
 • In bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Leaseauto, laptop en telefoon;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Vast contract;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld.

Onze visie

In een snel veranderende wereld met een toenemende discrepantie op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om meer te kijken naar de mens dan wat iemand heeft gedaan. Wij geloven in het selecteren op basis van talent en persoonlijkheid, ook voor die mensen die minder makkelijk aan een nieuwe baan komen. Wij kijken naar wat iemand kan en willen de intrinsieke motivatie en drijfveren laten aansluiten bij de bedrijfscultuur waardoor er meer duurzamere arbeidsrelaties ontstaan. Het ondersteunen in de verdere ontwikkeling van medewerkers is in onze visie een continu proces.

Over Hello Professionals

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT-vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.
Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT-carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze Junior Accountmanager vacature? Solliciteer dan gelijk!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere vacatures? Klik dan hier!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct