Junior IT Consultant | Opgeleid worden tot

Amersfoort
HBO
≥ 0 jaar
32 - 40 uur

Ben jij gestopt of klaar met je studie, maar ben je nog niet uitgeleerd? Of wil je je laten omscholen tot IT Consultant? Wil jij een fulltime salaris én de kans krijgen om door te studeren? Neem dan plaats in de collegebanken bij onze klant en wordt Junior IT consultant Visma.NET!

Dagen in collegebanken zitten, uren online lessen volgen of fulltime in hetzelfde saaie kantoor doorbrengen; wij geloven dat niemand daarvoor is gemaakt. Samen met onze klant haar klanten gaan we je afwisseling geven, niet alleen in je werkzaamheden, maar ook in werkomgeving. Wij zetten de lijn van je carrière uit, het is aan jou om hier kleur aan te geven. 

Onze klant opent haar deuren op 1 september en vanaf die dag bieden zij een leerwerktraject aan, in samenwerking met haar klanten. Zij bieden jou de kennis die je nodig hebt rondom process-/projectmanagement, Visma.Net en Functioneel Beheer en klanten (zorg-, overheids- en onderwijsinstellingen) bieden jou uitdagende werkplekken en werkzaamheden. Over het algemeen worden de collega’s bij drie verschillende klanten ingezet en wisselen hun projecten iedere 6 tot 12 maanden. 

Nu horen we je denken; hoe komt mijn werkweek er uit te zien? Dat is inderdaad een goeie vraag; doordat iedere klant aan andere projecten werkt, is in deze functie geen dag hetzelfde! Wel kunnen we je alvast kort meenemen hoe het traject er bij ons uit komt te zien. 

Het maatwerk leertraject van 12 maanden is intensief (we zullen niet liegen). Het bied je in korte tijd een combinatie van theoretische en praktische kennis die jij in je persoonlijke demo omgeving kan toepassen en testen. En heb jij na 12 maanden het succesvol afgesloten? Dan ontvang je het certificaat ‘Functional Consultant Visma.Net’. 

Of je nu een herintreder bent, je wil je laten omscholen of je bent een starter; jij brengt bepaalde kennis en persoonlijkheid met je mee. Jij vindt het leuk om nieuwe dingen te leren en beschikt over een natuurlijke nieuwsgierigheid om het vak af te kijken van de langer zittende collega’s. Van hen krijg je handige tips en tricks aangereikt die jou tot een superheld binnen Functional Consultancy maken. 

Onze klant gaat je heel veel leren, niet alleen op het gebied van software/IT (zoals het maken van rapportages en e-HRM), maar ook op het gebied van soft skills (zoals procesoptimalisatie en adviesvaardigheden). Naarmate je vorderingen maakt, leer je te signaleren waar de klanten nog efficiëntieslagen binnen onze services kunnen maken. Ook word je bekend met de ins and outs van de betreffende segmenten waarbinnen onze klant haar klanten actief zijn.

  • Jij hebt een HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld door een opleiding te hebben gevolgd in een commerciële of sociale richting;
  • Werkervaring is geen must; starters zijn ook welkom!
  • Interesse of affiniteit met HR en/of IT vinden wij belangrijk om je succesvol te laten worden in je functie.
  • Jij hebt een probleemoplossende houding, je durft vragen te stellen en naar de antwoorden te luisteren

We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je werkt met professionele, gedreven en leuke collega’s van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Vanaf je eerste werkdag gaan wij samen met jou werken aan je toekomst; we geven jou tools en gadgets die je nodig hebt om ook superheld te worden bij Interim Services. Wij hebben een gedegen jaarcontract en goede arbeidsvoorwaarden voor je klaarliggen, waarin ook een stuk opleiding is meegenomen door middel van een scholingsovereenkomst. Dit geeft je volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak!

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Leaseauto (ja dat lees je goed), telefoon en laptop;
  • Flexibel en thuis werken (wel natuurlijk in overleg met jouw opdrachtgevers).
  • Sinds begin 2020 werken wij en onze klanten veel thuis. Wil je een dag naar kantoor, dan kan dat in overleg met onze klanten op locatie of op ons hoofdkantoor in Amersfoort, waar ongeveer 600 andere collega’s werkzaam zijn.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature voor Junior IT Consultant? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Solliciteer op de ICT-vacatures
Solliciteer op IT-vacatures voor vast contract
Team Hello Professionals interne vacatures
ICT-vacatures Hello Professionals IT-freelance opdrachten

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct