Junior Systeembeheerder | Almere

Almere
MBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Houd je van technische vraagstukken en los je deze graag op met andere IT-specialisten? Wij zijn op zoek naar een Junior Systeembeheerder!

Hello Professionals zoekt een Junior Systeembeheerder die het leuk vindt om bij verschillende opdrachtgevers van Hello Professionals met de nieuwste technologieën te willen werken en van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Flexibiliteit in opdrachten maar dan vanuit een vast dienstverband bij Hello Professionals. Klinkt interessant toch?

Als Junior Systeembeheerder bij Hello Professionals kan jij echt het verschil maken, zijn de dagen uitdagend en divers want jij bent de oplossingsgerichte Junior Systeembeheerder bij de klanten van Hello Professionals.  

Als Junior Systeembeheerder bij Hello Professionals ga je naar klanten toe. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen bij storingen in de Cloud of hybride omgeving van onze klanten. Jij ondersteunt bij grotere projecten en zorgt voor de implementatie en verdere optimalisatie van de IT-omgeving van onze klanten.  

Je werkt voornamelijk met Windows server, Microsoft Intune, Microsoft Azure en AWS-omgevingen. De Cloud producten die je gebruikt zijn Office 365 (Exchange Online, SharePoint Online), Microsoft Azure en Windows Virtual Desktop.

Minstens zo belangrijk is je instelling en persoonlijkheid, jij wilt leren, doet net dat stapje extra en bent je ervan bewust dat jij echt het verschil kan maken. 

Als Junior Systeembeheerder bij Hello Professionals kom jij bij meerdere bedrijven te werken op opdrachten, dit biedt een unieke kans om veel en snel te leren op IT-gebied en een groot en sterk netwerk op te bouwen! De omgeving waarin je werkt veranderd per opdracht, de functie is dus absoluut voor de ICT-professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een fantastische start van zijn of haar carrière.

In deze functie is het essentieel dat jouw kennis en skills up-to-date zijn. Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op de omgeving van de opdrachtgever, onder andere door middel van opleidingen en certificeringen. Dit is geheel afhankelijk van de opdrachtgever.

Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op doorgroeien verbeteren. Het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hello Professionals.

Word jij enthousiast om iedere dag klanten te verassen? Dat is voor ons en jou de specifieke uitdaging! Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. Bij Hello Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en op de carrière van professionals.

 • Mooie opdrachten bij uitdagende klanten;
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.
 • Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige systeembeheerder die gericht is op het oplossen van problemen;
 • Minimaal 3 jaar werkzaam in de ICT waarvan 1 jaar als Junior Systeembeheerder;
 • Je hebt ervaring in het beheren van Microsoft georiënteerde omgevingen;
 • Je hebt ervaring met het werken in de Cloud, met het beheren van Office 365;
 • Bekend met ITIL (certificering is een pre);
 • Kennis van en ervaring met overige applicaties, zoals TeamViewer, backup & recovery, Antivirus en TOPdesk;
 • Je bent zowel technisch, als ook communicatief sterk;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature IT Systeembeheerder? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct