HBO Management Traineeship Ondernemen | Amsterdam

Amsterdam, Naarden
HBO
0 - 2 jaar
32 - 40 uur

Word jij enthousiast van ondernemen? Dan is dit jouw kans. In een jaar tijd nemen wij je mee in alle facetten van het ondernemen in HR-oplossingen. Van brainstormen tot het maken van businessplannen tot het vertalen naar een financieel budget. Onder de vleugels van een ervaren ondernemer leer je via ons HBO Management Traineeship om je eigen business op te zetten. Lees snel verder!

In het eerste half jaar leer je 4 dagen per week alle ins en outs over recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Je wordt een expert in het vinden & boeien van mensen. Eén dag in de week besteed je aan het optimaliseren en verbeteren van de werkprocessen binnen Hello Professionals.

In de 2e helft van het jaar ga je 4 dagen per week alle fijne kneepjes leren van het sales vak door middel van een speciaal ontwikkeld trainingsprogramma. Eén dag in de week besteed je aan het ontwikkelen van een new business concept. Heb je een GO gekregen voor jouw nieuwe plan? Dan mag je starten met de eerste stappen voor deze nieuwe onderneming. Gedurende dit proces word je intensief begeleid tot een echte ondernemer van je eigen new business!

 • 0 – 1 jaar werkervaring;
 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Gedreven, innovatieve en ondernemende persoonlijkheid;
 • Commercieel ingesteld.
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Leaseauto, laptop en telefoon;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Vast contract;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld.

In een snel veranderende wereld met een toenemende discrepantie op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om meer te kijken naar de mens dan wat iemand heeft gedaan. Wij geloven in het selecteren op basis van talent en persoonlijkheid, ook voor die mensen die minder makkelijk aan een nieuwe baan komen. Wij kijken naar wat iemand kan en willen de intrinsieke motivatie en drijfveren laten aansluiten bij de bedrijfscultuur waardoor er meer duurzamere arbeidsrelaties ontstaan. Het ondersteunen in de verdere ontwikkeling van medewerkers is in onze visie een continu proces.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Alvast kennis maken?

IT business partner

Maarten Cobelens

Algemeen Directeur | Hello Professionals

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze unieke kans? Reageer dan meteen op deze vacature en wie weet spreken we elkaar snel!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct