Network Engineer | Freelance

Utrecht
HBO
≥ 2 jaar
32 - 40 uur

Wil jij met de nieuwste technologieën te werken? Heb jij een passie voor Networking? En ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Hello Professionals zoekt voor een IT-dienstverlener in de omgeving van Utrecht een Freelance Network Engineer met kennis van Cisco-netwerkcomponenten. Als Network Engineer ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden en beheren van Netwerk infrastructuren. Onze klant is een echt familiebedrijf waar je geen nummertje bent en echt wordt gewaardeerd op je kennis en kunde.  

De duur van de opdracht betreft minimaal 6 maanden met optie tot verlenging. 

Als Network Engineer “heers” je over de infrastructuur die onze klanten (liefst soepel) draaiende houdt. Bloedserieus werk.  Je zet graag je tanden in het onderzoeken van een probleem. Je komt met oplossingen. En áls je het zelf niet weet, dan weet je hoe de juiste informatie te vinden. Daarnaast houd je het overzicht tussen de verschillende technieken en cases, je bent een spil binnen het team. Je hebt in je dagelijks functioneren een ondernemende werkwijze, wat inhoudt dat je in oplossingen denkt en proactief handelt. 

Je start je dag met een goede kop koffie (of thee natuurlijk) en je neemt de eerste meldingen door die ’s nachts zijn binnengekomen. Als al je collega’s zijn binnengekomen starten jullie de dag met de dagelijkse stand-up en bespreken jullie de huidige stand van zaken, zo blijft iedereen op de hoogte. Na de stand-up komt er direct een complex incident binnen van een van onze klanten. Hier duik je meteen diep op in. Binnen het team ben je een echte duizendpoot. Je collega’s storen je dan ook regelmatig met wat vragen, deze beantwoord je eenvoudig zonder je focus te verliezen. 

Nadat je een uitgebreide lunch hebt genuttigd in het bedrijfsrestaurant ga je weer aan de slag. Je beantwoordt de vragen van klanten, adviseert hen en je voert changes gepland uit. Aan het eind van de dag ga je met een voldaan gevoel naar huis, je kijkt alweer uit naar een nieuwe dag! 

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal; 
  • Kennis van netwerken; 
  • Klant- en servicegericht; 
  • Een echte teamplayer; 
  • Gecertificeerd in CCNA en/of CCNP. 

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar sollicitatie@hello-professionals.nl.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Solliciteer op de ICT-vacatures
Solliciteer op IT-vacatures voor vast contract
Team Hello Professionals interne vacatures
ICT-vacatures Hello Professionals IT-freelance opdrachten

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct