Project Manager | Freelance

Eindhoven
HBO
≥ 5 jaar

Hello Professionals zoekt voor een gezellig familiebedrijf met meer dan 1800 werknemers in de omgeving van Eindhoven een freelance Project Manager. Als Project Manager ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het leiden van het project wat betreft de IT-implementatie van SAP S4Hana.

De duur van de opdracht betreft minimaal 4 maanden. Er is een optie tot verlening.

 • Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de projecten, waarbij je stuurt op tijd, budget en resultaat. Je controleert daarbij voortgang en zet benodigde acties uit om tot het gewenste resultaat te komen. 
 • Ook manage je problemen, risico’s en aanvragen voor projectwijzigingen om een succesvolle en tijdige projectoplevering te garanderen.
 • Tevens draag je zorg voor tijdige status rapportages en resource planning richting de programmaleiding. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor de (financiële) administratie.
 • De business process owner is verantwoordelijk voor het end to end business proces. In jouw rol als Project Manager ondersteun je de business process owner bij het identificeren, definiëren, plannen en realiseren van de benefits van het project. Ook heb je in dit traject een belangrijke bijdrage aan initiatieven rondom procesverbetering.
 • In samenwerking met de Change Management werkgroep verzorg en ondersteun je de communicatie richting teamleden, stakeholders en externe contactpersonen.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met business processen in planning & productie;
 • Bekend met projectmanagement methodieken zoals Prince2, IPMA, Agile/Scrum.
 • Ervaring met applicaties zoals MS Project, SAP of andere projectmanagement tools;
 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en resultaatgericht.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar sollicitatie@hello-professionals.nl.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Solliciteer op de ICT-vacatures
Solliciteer op IT-vacatures voor vast contract
Team Hello Professionals interne vacatures
ICT-vacatures Hello Professionals IT-freelance opdrachten

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct