Relatiemanager | Naarden

Naarden
HBO
0 - 2 jaar, 2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Voor ons team in Naarden zijn we op zoek naar een energieke en klantgerichte relatiemanager.  

Ondanks de krapte in de arbeidsmarkt hebben wij een unieke formule gevonden waardoor we het afgelopen jaar al meer dan 50 ICT matches hebben weten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we op basis van detachering met de optie tot overname voor onze klanten.  

Een belangrijk ingrediënt van ons succes is persoonlijke aandacht en waarbij we altijd streven om de verwachtingen van klanten, medewerkers en sollicitanten te overtreffen. 

Om deze kwaliteit ook in de toekomst te blijven waarborgen zoeken we naast de 15 interne collega’s die we al hebben een collega die focus heeft op bestaande klanten en hoe we bij deze klanten het verschil kunnen maken. Begin je al enthousiast te worden? Lees dan verder 

 

 • Regelmatig bezoek je bestaande klanten, voer je gesprekken over de huidige dienstverlening en bespreek je hoe wij de klant kunnen ondersteunen in zijn doelstellingen met onze ICT-professionals. 
 • Bij een ontstane IT-vacature bij de klant ga je samen met een recruiter collega het gesprek aan om de vacature zoveel als mogelijk verder te inventariseren. 
 • Kandidaten die passen qua cultuur en wensen van de klant stel je voor door middel van een cv of persoonlijk gesprek. 
 • Regelmatig voer je gesprekken met onze ICT-professionals bij de klant over hoe we het verschil kunnen maken. 
 • Je organiseert kennissessies voor je klanten onderling 
 • 2x per jaar voer je een klanttevredenheid onderzoek uit en maak je een plan van aanpak voor eventuele verbeteringen. 

Binnen onze ondernemende en familiare cultuur is eigenlijk alles mogelijk, creëer jij je eigen functie? 

 We zijn gek op dingen proberen, leren en successen vieren. We dagen elkaar uit elke dag weer het beste eruit te halen en doen dit op een leuke en enthousiaste manier. Dus zie jij in deze rol nog meer mogelijkheden om onze dienstverlening naar een hoger plan trekken? Join our team! 

 • Gedreven, ondernemende persoonlijkheid met minimaal een HBO werk- en denkniveau;  
 • Ervaring in de arbeidsbemiddeling is een pre; 
 • Kennis van ICT is niet noodzakelijk; 
 • Teamplayer met een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit;  
 • Ambitieus, enthousiast en flexibel en uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden; 
 • Gevoel voor humor en collegiale instelling;  
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Afwisselende functie  
 • Lease auto, laptop en telefoon; 
 • Vast contract; 
 • Pensioenregeling 
 • 25 vakantiedagen; 
 • 8% vakantiegeld; 

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature Relatiemanager? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct