Sales consultant

Naarden
HBO
0 - 2 jaar, 2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Als sales consultant word je ‘s morgens wakker en stapt vol energie je bed uit, want jij wil ook vandaag weer verwachtingen overtreffen. Na al je ochtendrituelen stap je in de auto onderweg naar kantoor. Je neemt een lekker bakje koffie of thee (net wat bij past) en start je computer op.

Bij Hello Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die gericht is op de impact van onze professionals en onze klanten.

Twee keer knipperen met je ogen en de dag is al voorbij, je pleegt nog enkele telefoontjes in de auto onderweg naar huis om net die ene contactpersoon te spreken die al de hele dag in meetings zit en verrek… Bingo, je hoort potentie en mag op gesprek komen! 

Bij Hello Professionals weet je nooit hoe je dag zal verlopen. Het leggen van relaties, het creëren en binnenhalen van opportunity’s, op kantoor of op de hei want wij doen het net even anders. Een ding weet je in ieder geval zeker, je hebt zin in de volgende dag want er staat weer heel wat leuks te gebeuren.

Wat ga je sowieso doen als sales consultant?

 • Opstellen van een eigen strategie om nieuwe markten te benaderen hiermee creëer je o.a. een eigen prospectlijst en kun je je nieuwe propositie uitwerken.
 • Natuurlijk telefonische acquisitie, hiermee plan je namelijk je klant bezoeken.
 • Achterhalen van uitdagingen van (poteniele) klanten en adviseer je hen de best passende oplossing om hun business te laten floreren.
 • Uitbreiden van de salesactiviteiten op klant niveau hiermee creëer je duurzame samenwerkingen en ben je een adviespartner voor je contactpersoon.
 • In de start fase zal je onze Professionals begeleiden
 • Je ontwikkelt jezelf door out of the box te denken
 • Je bedenkt marketing acties om sales te laten excelleren
 • Tweede sollicitatiegesprekken voeren bij kandidaten nadat recruitment ze heeft gesproken.

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Minimaal HBO werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal één jaar werkervaring
 • Ondernemend vermogen, je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je successen.
 • Je bent enthousiast en hebt een lading positieve energie
 • Je bent resultaat en service gericht
 • Jij bent oplossingsgericht en hebt doorzettingsvermogen
 • Je beschikt over een commerciële drive

Over Hello Professionals

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden jouw IT vraagstuk met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Onze visie

In een snel veranderende wereld met een toenemende discrepantie op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om meer te kijken naar de mens dan wat iemand heeft gedaan. Wij geloven in het selecteren op basis van talent en persoonlijkheid, ook voor die mensen die minder makkelijk aan een nieuwe baan komen. Wij kijken naar wat iemand kan en willen de intrinsieke motivatie en drijfveren laten aansluiten bij de bedrijfscultuur waardoor er meer duurzamere arbeidsrelaties ontstaan. Het ondersteunen in de verdere ontwikkeling van medewerkers is in onze visie een continu proces.

Herken je jezelf in bovenstaande?

Solliciteer dan direct!

Bij vragen kun je ons altijd bellen of whatsappen via 085 303 4640.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct