Sales Trainee

Naarden
HBO
0 - 2 jaar
32 - 40 uur

Je bent klaar met je HBO studie en aan de gedachte van het sales vak gaat je hart sneller kloppen. Je weet dat je energie krijgt van een commerciële functie en graag met mensen werkt. Misschien is de functie Sales Traineeship wat voor jou!

Wij leren je graag alle in en outs van de arbeidsbemiddeling!

Bij Hello Professionals kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die gericht is op de impact van onze professionals en onze klanten.  

Hoe ziet je dag er bij ons uit als Sales Trainee?

Je wordt `s morgens wakker en stapt vol energie je bed uit, want ook vandaag wil jij weer verwachtingen overtreffen. Na al je ochtendrituelen stap je in de auto onderweg naar kantoor. Je neemt een lekker bakje koffie of thee (net wat bij je past) en start je computer op. Je checkt of er nieuwe sollicitanten zijn binnengekomen en nodigt geschikte kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. Ondertussen is het 10 uur en bel je potentiële klanten voor het inplannen van een kennismaking.

Na de lunch heb je een sollicitatiegesprek met een kandidaat die goed kan passen op één van de openstaande aanvragen van je klanten. Je sluit de dag af met een kennismaking op kantoor of virtueel met een potentiële nieuwe klant.

Bij Hello Professionals weet je nooit hoe je dag zal verlopen. Het leggen van relaties, het creëren en binnenhalen van kandidaten en  aanvragen, op kantoor of op de hei want wij doen het net even anders. Een ding weet je in ieder geval zeker, je hebt zin in de volgende dag want er staat weer heel wat leuks te gebeuren.  

Wat gaat je als Sales Trainee sowieso doen? 

 • Natuurlijk telefonische acquisitie, hiermee leg je het eerste contact met zowel kandidaten als met klanten.
 • Legt klant afspraken af via teams of face to face
 • Je bent de 1e contactpersoon voor onze professionals
 • Je helpt onze recruiters met het searchen naar de perfecte kandidaten.
 • Jij gaat vacature teksten schrijven
 • Je gaat kandidaten interviewen en matchen met en bij onze klanten
 • Denkt mee hoe onze markt positie te verbreden
 • Je ontwikkelt jezelf door out of the box te denken 

Wat heb als Sales Trainee nodig? 

 • Minimaal HBO werk en denkniveau 
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring 
 • Ondernemend vermogen, je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor je successen. 
 • Je bent enthousiast en hebt een lading positieve energie 
 • Je bent resultaat en service gericht 
 • Jij bent oplossingsgericht en hebt doorzettingsvermogen 
 • Je beschikt over een commerciële drive 

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt erop rekenen dat onze arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Naast een marktconform salaris & bonusregeling, bieden wij je voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Reiskosten worden bij ons 100% vergoed of je kunt kiezen voor een leaseauto.

Onze visie 

In een snel veranderende wereld met een toenemende discrepantie op de arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker om meer te kijken naar de mens dan wat iemand heeft gedaan. Wij geloven in het selecteren op basis van talent en persoonlijkheid, ook voor die mensen die minder makkelijk aan een nieuwe baan komen. Wij kijken naar wat iemand kan en willen de intrinsieke motivatie en drijfveren laten aansluiten bij de bedrijfscultuur waardoor er meer duurzamere arbeidsrelaties ontstaan. Het ondersteunen in de verdere ontwikkeling van medewerkers is in onze visie een continu proces. 

Heb je nagedacht over wat jou anders maakt? Hoe jij Hello Professionals en jezelf wilt proportioneren in de markt? Herken je jezelf in bovenstaande?

Ons sollicitatie proces loopt ook net even anders. Daar lichten wij jou graag over in. Bij vragen kun je ons altijd bellen of Whatsappen!

Lees hier meer over jouw carrière, arbeidsvoorwaarden en het sollicitatieproces bij Hello Professionals.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct