Student Recruiter | Flexibele werktijden

Naarden
HBO, WO
0 - 2 jaar
8 - 40 uur

Ben jij op zoek naar een flexibel in te delen bijbaan naast je studie? En wil jij al enige ervaring op doen in het bedrijfsleven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als student recruiter ga jij op zoek naar de juiste IT-professionals voor onze klanten en ondersteun je ons sales en recruitment team in de dagelijkse werkzaamheden.  

Wil jij in de avond werken? Of toch liever overdag? Voor deze baan maakt dat helemaal niks uit. De uren zijn flexibel in te delen. Zo kan je de ene week misschien wel 12 uur werken, terwijl je de andere week maar maximaal 2 uur kan werken. Voor ons is dit geen probleem! 

Als student recruiter houd jij je bezig met het schrijven van pakkende vacatureteksten, het verspreiden van de vacatures op diverse jobboard en het sourcen naar geschikte taken. Vind je het ook leuk om wat meer marketingtaken op te pakken? Ook dit is bij ons mogelijk! 

Om onderdeel te worden van ons enthousiaste team moet je natuurlijk even enthousiast zijn als onszelf! Daarnaast moet je een grote lading positieve energie bevatten. Ook ben je een echte aanpakker, gestructureerd en klantgericht 

. Je denkt probleemoplossend mee en steekt ook graag de handen uit de mouwen. 

Daarnaast zien we graag het volgende terug 

  • Je studeert op dit moment aan een hogeschool of universiteit; 
  • Je vindt het geen probleem af en toe Naarden te reizen; 
  • Je vindt het fijn om in een jong en dynamische werkomgeving te werken. 
  • Flexibel in te delen uren; 
  • Afwisselend studeren en werken; 
  • Zowel op afstand als op kantoor kunnen werken; 
  • Als je op kantoor werkt een lekkere lunch; 
  • Een goede vergoeding; 
  • En natuurlijk supergezellige borrels en uitjes! 

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature Student Recruiter? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct