Systeembeheerder | Freelance

Alkmaar
HBO, MBO
2 - 5 jaar

Voor onze klant in de zorg sector zoeken wij voor een opdracht tot minimaal einde van het jaar een ervaren systeembeheerder. Op dit moment wordt er gewerkt aan het verder uitbesteden van de ICT, waarbij de huidige ICT operatie uiteraard moet blijven doordraaien. Je bent onderdeel van het ICT team samen met 10 andere collega’s.  Jij als systeembeheerder | freelance springt bij in business gerelateerde projecten en houdt de systemen draaiende. Door jouw positieve en proactieve houding krijg je andere mee in de dagelijkse werkzaamheden. Gevraagd en ongevraagd geef jij je mening en schakelt met collega`s zodat de deadlines worden gehaald.

  • Draaiende houden van ict-infrastructuren;
  • Installeren van software, applicaties en nieuwe releases;
  • Het leiding nemen en het uitvoeren van diverse business gerelateerde projecten;
  • Gevraagd en ongevraagd je advies geven over de IT-omgeving;
  • Documentatie op orde houden/maken.
  • Passie en liefde voor het vak;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Systeembeheerder;
  • Kennis en ervaring met Microsoft producten eventueel aangevuld met Citrix;
  • Stressbestendig;
  • Proactief.

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Hierbij kan de klant kiezen voor de werving oplossing die op dat moment het beste binnen de organisatie past.

Met een groot netwerk in ICT professionals weten wij snel de beste match te maken. Dit doen we vanuit de filosofie dat de learnability van medewerkers en de cultuurmatch de belangrijkste succesfactoren zijn voor een langdurig dienstverband.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 dagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in de vacature systeembeheerder | freelance? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV in Word met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.    

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 0630250643 of mail naar natascha@annejans25.sg-host.com.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct