Telematicabeheerder | Freelance

Alkmaar
HBO
2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Hello Professionals zoekt voor een zorgorganisatie een Telematicabeheerder | Freelance in Alkmaar. De huidige telefonie omgeving zal worden overgezet naar NEC. Hiervoor moet tot de migratie nog wel de huidige telefonieomgeving beheerd worden. Dit doe je samen met je 4 andere collega’s waarbij je verantwoordelijk bent voor de storingen. Deze storingen worden doorgezet naar de betreffende leveranciers, maar hier moet wel regie op worden gevoerd.

De duur van de opdracht betreft minimaal 3 maanden. Er is een optie tot verlening.

  • Het herzien van het aantal systemen en deze mogelijk faciliteren op een andere meer logischere afdeling;
  • Meedenken met het inrichten van de nieuwe telefonieomgeving en op welke wijze er in de toekomst gewerkt dient te worden;
  • Storingen duidelijk inventariseren zodat de klant weet welke storingen intern en welke extern belegd dienen te worden;
  • Storingen van de Alcatel omgeving doorzetten naar de helpdesk of leverancier;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent communicatief vaardig en zelfsturend.
  • Jij bent iemand die snel dingen eigen maakt en met weinig details uit de voeten kan;
  • Je stelt relevante vragen en weet wanneer je moet opschalen
  • Kennis van mobiele telefonie en telefooncentrales bijvoorbeeld zoals Alcatel of NEC
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Door je bij ons aan te sluiten maak je automatisch deel uit van ons IT-expert netwerk en kun je mooie opdrachten binnenhalen. Wij helpen jou bij het vinden van de perfecte match. Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met ons cultuurassessment net even anders.

Als Hello Professionals zetten wij net altijd dat stapje extra voor onze klanten en professionals. Wij zijn open en eerlijk en komen onze afspraken altijd na. Iedere dag willen wij de verwachtingen overtreffen. Wij zijn daardoor erg betrokken bij onze klanten en professionals.

Net even iets beter  

Wij communiceren open over de tarieven en marges. Zo werken wij altijd met een vaste transparante marge zodat niemand voor verassingen komt te staan.  

Als ZZP’er krijg je bij Hello Professionals net dat beetje extra, Wij betalen jouw factuur binnen 7 werkdagen en wij bieden jou de kans om deel uit te maken van ons expert netwerk.   

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze IT-freelance vacature? Reageer dan op deze IT freelance opdracht! Wij ontvangen graag je CV met hierin jouw motivatie, beschikbaarheid en uurtarief.  

Meer informatie?

Nog vragen over deze IT freelance opdracht? Bel 085 303 4640 of mail naar info@hello-professionals.nl.

 

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct