Fixed Price Sourcing

Meer informatie

Fixed Price Sourcing: de oplossing voor zorgeloos continuïteit op je IT-afdeling

Snakt je IT-afdeling naar continuïteit?  Wil je van alle kopzorgen over inwerken, planning en inzet van je ICT-professionals af? En wil je af van de onderbezetting door plotselinge afwezigheid van IT-professionals? Dan biedt Fixed Price Sourcing bij Hello Professionals de uitkomst. Wij bieden de voordelen van eigen personeel en inhuur zonder de bijkomende lasten!

Wat is Fixed Price Sourcing?

Het hebben van een goed werkende IT-afdeling is cruciaal.  Fixed Price Sourcing is de uitkomst voor zorgeloos continuïteit op je IT-afdeling is Fixed Price Sourcing bij Hello Professionals. Met Fixed Price Sourcing garanderen wij dat je IT-afdeling altijd bezet is. Een manier van samenwerken waarbij wij grip houden op de bemensing van uw IT-afdeling en jij je focus kunt houden op uw core business. Wij zorgen voor de bezetting van de stoelen op de afdeling, het trainen van de ICT-professionals en het inwerken.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor bent je ten alle tijde verzekerd van een IT-afdeling die bemand is door gekwalificeerde IT-professionals. Ook tijdens onverwachte afwezigheid en vakanties.

Fixed Price Sourcing in de praktijk

Om voor continuïteit op de IT-afdeling van één stoel, worden drie IT-professionals ingewerkt op de IT-afdeling. Deze IT-professionals rouleren in weekdiensten, hierdoor is er ten alle tijden minimaal 1 IT-professionals aanwezig. Op deze manier kunnen wij de continuïteit op de IT-afdeling garanderen en ook eventuele onverwachte afwezigheden op vangen en binnen 3 uur vervanging te regelen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze IT-professionals gematcht worden op basis van jullie werkcultuur. Hierdoor ontstaat er een goede fit met de rest van de IT-afdeling.

Het inwerkproces

Om te zorgen dat de IT-professionals goed voorbereid aan het werk gaan wordt er 1 IT-professionals door jullie ingewerkt. Deze professionals heeft naast de ‘dagelijkse’ werkzaamheden ook de taak om nieuwe IT-professionals in te werken. Dit houdt dus in dat jullie maar één keer iemand hoeven in te werken.

De voordelen van Fixed Price Sourcing

Wij zijn gespecialiseerd in ICT functies. Dit doen we op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland.

Bekijk ook onze andere flexibele oplossingen

team ict specialisten detachering it

Stel je ICT project team met ons samen voor het beste resultaat.

IT Detachering jobcoach verbinden

Stel je ICT project team met ons samen voor het beste .

ICT Baan IT werken vacatures

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor IT-detachering & IT-projecten.

Jarenlange ervaring

Hello Professionals is een IT-business partner met meer dan 20 jaar ervaring en expertise. Of het nu gaat om tijdelijk of structurele inzet van IT-professionals. Of is er juist behoefte aan specifieke expertise om in geadviseerd te worden. Hello Professionals maakt het verschil en verbind IT-professionals en opdrachtgevers.

Advies op maat

Hello Professionals begrijpt wat je zoekt en denkt met je mee. Wij geven u graag advies over uw mogelijkheden. Zo weten wij beide precies waar wij aan toe zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij staan voor een duurzame, kwalitatieve partnership die altijd gericht is op de lange termijn.

ICT vacatures

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom dan in contact met ons!

ICT vacatures

Meer weten over Hello Professionals?​

Kom dan in contact met ons!