ICT Interim Consultancy

Meer informatie

ICT Interim Consultancy

Zoek je als organisatie op korte termijn een ICT-professional? Voor een grootscheeps project, bij capaciteitsproblemen of als (tijdelijke) vervanging bij ziekte of zwangerschap? We zorgen voor een interim ICT-consultant met de benodigde ervaring en expertise. Met Interim Consultancy bij Hello Professionals kun je rekenen op een gedreven en gemotiveerde man of vrouw die past bij de bedrijfscultuur.

Hello Professionals helpt je snel en zonder veel gedoe uit de brand. Binnen 48 uur stellen we de juiste kandidaat aan je voor. Om de juiste match te maken, peilen we de specifieke behoefte én putten we uit ons uitgebreide IT-expert netwerk met interim ICT-consultants. Zo kun je als opdrachtgever blijven focussen op de dagelijkse business. 

Ben jij een ICT interim professional?

Als je via Hello Professionals een IT freelance opdracht doet, krijg je de kans om te werken voor topbedrijven uit ons IT-expert netwerk. Ingezet worden via Hello Professionals betekend transparantie in wat we verdienen. Geen gedoe, altijd een vast bedrag per uur. Je facturen worden snel betaald en altijd binnen 5 werkdagen na ontvangst.

Wil je op de hoogte blijven van onze ICT opdrachten? Stuur dan je cv via onze vacaturepagina.

Wij zijn gespecialiseerd in ICT functies. Dit doen we op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland.

Bekijk ook onze andere flexibele oplossingen naast Interim Consultancy

IT Detachering jobcoach verbinden

Wij verbinden de juiste kennis met jouw ICT vraagstuk.

ICT detachering Masterclass

De oplossing voor continuïteit op je IT-afdeling.

ICT Baan IT werken vacatures

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor IT-detachering & IT-projecten.

Jarenlange ervaring

Hello Professionals is een IT-business partner met meer dan 20 jaar ervaring en expertise. Of het nu gaat om tijdelijk of structurele inzet van IT-professionals. Of is er juist behoefte aan specifieke expertise om in geadviseerd te worden. Hello Professionals maakt het verschil en verbind ICT-professionals en opdrachtgevers.

Advies op maat

Hello Professionals begrijpt wat je zoekt en denkt met je mee. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Zo weten wij beide precies waar wij aan toe zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij staan voor een duurzame, kwalitatieve partnership die altijd gericht is op de lange termijn.

ICT vacatures

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom dan in contact met ons!

ICT vacatures

Meer weten over Hello Professionals?​

Kom dan in contact met ons!