Opgeleid worden tot Cloud Specialist

Wil jij worden opgeleid tot Cloud Specialist?

Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in een datacenter die oplossingen biedt voor bedrijf, kritische datacenter-, server- en netwerkomgevingen? En ben jij benieuwd of deze innovatieve omgeving bij jou past? Wij bieden jou de mogelijkheid!

Dan is dit jouw kans om bij onze klant in Nieuwegein een kijkje achter de schermen te nemen.

 Onze klant is een grote internationale managed services IT-organisatie en in meer dan 20 landen actief.  Zij bieden totaaloplossingen voor werkplekken, servers en netwerken. Jouw dag is elke dag weer anders door de grote verscheidenheid aan klanten in bijvoorbeeld de overheid, zakelijke dienstverlening en gezondheidszorg.

Hierdoor biedt onze klant een kostenefficiënte service-oplossing waardoor gebruikers één centraal aanspreekpunt hebben voor alle maintenancevragen en minder afhankelijk zijn van de standaard warranty/servicepacks en end of life voorwaarden van fabrikanten en leveranciers. Samen met 200 collega’s ben je altijd bereidt net dat stapje extra te doen voor de klanten en weet jij het verschil te maken.

Ik wil meer weten!

Op dinsdag 3 augustus vanaf 19:30 organiseren wij een kennismaking avond op misschien wel jouw nieuwe werkplek. We nemen je mee in de wereld van het reilen en zeilen op een werkdag, en hoe JIJ het verschil kan maken!

Kom de sfeer proeven van jouw toekomstige werkplek

Om 19:30 is het ontvangst in het datacenter in Nieuwegein samen met andere IT-professionals. Allereerst stellen wij ons aan jou voor, en daarna vertelt onze klant meer over de omgeving.

Nadat jij weet wie wij zijn en wat de klant doet nemen we je mee naar het datacenter van onze klant. We nemen je mee in het werken met de nieuwste technologieën, zoals Microsoft Azure en AWS, je kan vragen stellen aan de techneuten die misschien wel jouw nieuwe collega`s worden.

Als je na deze rondleiding geïnteresseerd bent in de mogelijkheden die onze klant jou kan bieden plannen we een sollicitatiegesprek.

Benieuwd naar de openstaande functie?

Ben je benieuwd naar de openstaande functie? Ga dan naar de vacature en kom alvast meer te weten over de openstaande vacature! Of heb je vragen? We beantwoorden ze graag. Neem contact met ons op.

Hoe meld ik me aan?

Je kan je aanmelden voor deze vrijblijvende avond door jouw gegevens achter te laten via de onderstaande button met je naam, email adres en CV. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Meld je aan: