Cultuurassessment aanvragen

Wil jij ook een betere match maken op basis van cultuur in de werving? Vraag nu kosteloos het cultuurassessment aan van Hello Professionals.

Wat kun je verwachten

Vraag nu kosteloos het cultuurassessment aan voor jouw organisatie

100%

Kosteloos en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

20 jaar

Meer dan 20 jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling

12 experts

Onze experts staan klaar om het cultuurassessment af te nemen.

Wat levert het cultuurassessment jou op?

Cultuur en gedrag zijn bepalend voor het succes van een organisatie én het werkgeluk van de medewerkers. Door deel te nemen aan het gratis Cultuurassessment bij Hello Professionals kom je achter de werkcultuur van jouw organisatie. 

Hello IT business partner

Veelgestelde vragen

Hello Professionals is een IT-business partner met meer dan 20 jaar ervaring en expertise. Of het nu gaat om tijdelijk of structurele inzet van IT-professionals. Of is er juist behoefte aan specifieke expertise om in geadviseerd te worden. Hello Professionals maakt het verschil en verbind IT-professionals en opdrachtgevers.

Met het cultuurassessment geven wij inzicht in jouw huidige werkcultuur. Vind er binnen jouw organisatie bijvoorbeeld een marktcultuur plaats of toch een adhoc cultuur? Op basis van de uitkomst gaan wij op zoek naar passende kandidaten. Bij onze kandidaten nemen wij ook het cultuurassessment af. Op deze manier matchen wij de juiste werkcultuur die aansluit bij de gewenste cultuur van onze IT-professionals.

Cultuur en gedrag zijn bepalend voor het succes van een organisatie én het werkgeluk van de medewerkers. Door deel te nemen aan het gratis Cultuurassessment bij Hello Professionals kom je achter de werkcultuur van jouw organisatie. Door te kijken naar de bedrijfscultuur ontstaan er meer duurzame arbeidsrelaties.

Gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek, zorgen voor een goede werksfeer en voor tevreden klanten

Ons cultuurassessment is maatwerk. Je ontvangt binnen 24 uur de link naar ons cultuurassessment. Hier beantwoord je diverse vragen en stellingen die betrekking hebben op onder andere de cultuur, werkomgeving, kernwaardes, kwaliteiten, ontwikkelpunten en werkwaardes.

Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur het rapport in je mailbox.

ICT vacatures

Direct kosteloos het cultuurassessment aanvragen voor jouw bedrijf

ICT vacatures

Direct kosteloos het cultuurassessment aanvragen voor jouw bedrijf