Stage lopen bij Hello Professionals

Hello Professionals is altijd op zoek naar nieuwe stagiairs. Ben jij op zoek naar een stage? Lees dan snel verder!

Contactinformatie

SBB erkend leerbedrijf

Lees hier alles over onze stages!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame (afstudeer) stage? Hello Professionals is altijd op zoek naar nieuw talent! 

Marketing & Communicatie stage

Ben jij op zoek naar een Marketing & Communicatie stage? Lijkt het jou leuk om meer ervaring op te doen met social media, online marketing en SEO/SEA optimalisatie?  Dan zijn wij op zoek naar jou, kom stage lopen bij Hello Professionals! Reageer meteen op deze stage.

Sales stage

Zoek jij een stage in de richting van Sales? Ben jij commercieel ingesteld en wil jij jezelf door ontwikkelen tot een echte commerciële expert? Wij zoeken jou! Kom stage lopen bij Hello Professionals en leer alles over klantrelaties leggen en het versterken van ons merk. Reageer meteen op deze stage.

Afstuderen bij Hello Professionals

Heb jij een leuk idee voor een opdracht voor ons vakgebied? Of weet je nog geen stageopdracht? Dat begrijpen wij van Hello Professionals maar al te goed. Mocht je nog geen idee hebben dan helpen wij je graag met het vinden van een passende opdracht. 

Over Hello Professionals

Hello Professionals wil de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. En dat doen we met volle energie voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Dit doen we door helder en transparant te communiceren waarbij de mens centraal staat, zonder concessies. Jouw talenten ontdekken en inzetten zodat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en toch het gevoel van samenwerken houden. Wij zoeken mensen met de drive en trots dat dat je onderdeel uitmaakt van Hello Professionals ook al zit je niet direct bij ons op kantoor.

Bekijk hier al onze stage vacatures

Stage Marketing & Communicatie

Hello Professionals is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een supertof en gezellig team waar jij je creativiteit en talenten kwijt kunt op...
Naarden|
Stage|
HBO|
32-40

Sales stage

Hello Professionals is altijd op zoek naar jong talent. Ben jij op zoek naar een supertof en gezellig team waar jij je creativiteit en talenten kwijt kunt op...
Naarden|
Stage|
0-2|
HBO|
32-40