Opdrachtgevers

Kies de oplossing die het beste aansluit bij je huidige IT-vraagstuk

Advies & Verbinden

Hello Professionals heeft de oplossing voor je IT-vraagstuk in huis. Daarvoor maken we gebruik van ons uitgebreide ICT-netwerk met een grote diversiteit aan ICT-specialisten.

ICT Detacheren

Zoekt jouw organisatie ICT-professionals voor tijdelijke of langdurige projecten? Goed nieuws. De ICT’ers van Hello Professionals zijn op detacheringbasis direct beschikbaar, omdat ze bij ons in vaste dienst zijn. Zo spelen we snel in op een actuele behoefte.

Werving & Selectie

Heb je een vacature voor een vaste ICT-functie binnen je organisatie? Voor de juiste persoon op de juiste plaats biedt onze service Werving & Selectie uitkomst. Om een toekomstig medewerker snel te vinden en te selecteren, maakt Hello Professionals gebruik van meer dan 20 jaar ervaring in deze discipline.

ICT Interim Consultancy

Zoek je als organisatie op korte termijn een ICT-professional? Voor een grootscheeps project, bij capaciteitsproblemen of als (tijdelijke) vervanging bij ziekte of zwangerschap? We zorgen voor een interim ICT-consultant met de benodigde ervaring en expertise. En belangrijk: je kunt rekenen op een gedreven en gemotiveerde man of vrouw die past bij de bedrijfscultuur.

Meer informatie?

Neem gerust contact op via onze live-chat, maar via het contactformulier kan natuurlijk ook.

085-3034640

Te bereiken tussen 08:30 en 18:00

Adres 
Gooimeer 5 | 1411 DD  Naarden

Email info@hello-professionals.nl