Over ons

IT talenten werk

Over Hello Professionals

Wij zijn met meer dan 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het samenbrengen van professionals en opdrachtgevers. Hierbij kun je zelf kiezen voor de werving oplossing die op dat moment het beste binnen je organisatie past; tijdelijk inhuren op basis van detachering, uitzenden, overname na een periode van inhuren of direct in vaste dienst.

Met een groot netwerk in ICT professionals weten wij snel de beste match te maken. Dit doen we vanuit de filosofie dat de Learnability van medewerkers en de cultuurmatch de belangrijkste succesfactoren zijn voor een langdurig dienstverband.

Onze kernwaarden

ICT Professionals bij een baan

Transparant

We zijn open en eerlijk in wat we kunnen, maar ook in wat we niet kunnen. Als we iets beloven doen we dat ook en afspraken komen we na.

ICT detachering professionals

Energiek

Van ons mag je verwachten dat we energiek communiceren, waarbij we net dat stapje extra voor onze klanten en professionals doen. Door onze persoonlijke benadering weten we te verrassen en waarde toe te voegen.

it professional enthousiast

Betrokken

Bij Hello Professionals willen wij de verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak.

ICT vacatures

Benieuwd naar het team achter Hello Professionals?

Kom dan in contact met ons!

ICT vacatures

Benieuwd naar het team achter Hello Professionals?​

Kom dan in contact met ons!