Support Medewerker | Afwisselende functie

Amsterdam
MBO
0 - 2 jaar, 2 - 5 jaar
32 - 40 uur

Word jij dolenthousiast als er nieuwe tools worden ingezet en ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan? Werk jij graag in een open en innovatieve omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een overheidsorganisatie in de omgeving van Amsterdam met de ambitie om voorop te lopen met de nieuwste IT-technieken zoeken wij een Support Medewerker. Samen met 14 andere IT-collega’s word jij onderdeel om deze ambities te verwezenlijken. Jouw dagen als Support Engineer zijn uitdagend en divers want naast dat je telefonische support levert, lever je ook werkplekbeheer en baliesupport!

Als Support Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de ICT-afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het behandelen van ICT-supportvragen via de telefoon en de balie. Ook houdt jij je bezig met werkplekbeheer. Medewerkers kunnen ook bij je langskomen met IT- vragen en die weet je als geen ander snel op te lossen.

 • Het leveren van eerstelijns services en behandelen van (kritische) vragen, verzoeken en problemen of deze doorzetten naar 2e lijns en derdelijns ondersteuning. Het monitoren van de afhandeling hiervan en informeren van interne klanten over voortgang en oplossingen.
 • Het registreren en administreren van binnenkomende vragen, verzoeken en problemen in de daarvoor bestemde systemen.
 • Ondersteunen van medewerkers bij het gebruik en de toepassing van applicaties en informatiesystemen.

In deze functie is het essentieel dat jouw kennis en skills up-to-date zijn. Wij zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op de omgeving van de opdrachtgever, onder andere door middel van opleidingen en certificeringen. Dit is geheel afhankelijk van de opdrachtgever.

Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke de kansen op doorgroeien verbeteren. Het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hello Professionals.

 • Mooie opdrachten bij uitdagende klanten;
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.
 • Een afgeronde ICT MBO opleiding;
 • Stage en/of werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent leergierig, communicatief vaardig en klantgericht.

Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature IT support medewerker? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures? Klik dan hier voor al onze IT-vacatures!

Deel de vacature

Solliciteer direct

Jouw sollicitatie versturen

Leuk dat je bij Hello Professionals solliciteert! Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Het gehele proces wordt binnen 7 dagen afgerond.

Eerste kennismaking

In dit gesprek via Microsoft Teams leren we elkaar beter kennen. Zo komen wij erachter of je de IT-professionals bent die wij zoeken en of dit de functie is die jij zoekt!

Tweede kennismaking

Tijdens het tweede gesprek hebben we het nog uitgebreider over de functie, jouw ambities, de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden en nemen we ons cultuurassessment af.

Het voorstel

Ben jij enthousiast en zijn wij enthousiast? Dan doen we jou een aanbod met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Welkom bij het team!

Gefeliciteerd en welkom bij het team van Hello Professionals! We blijven je zoveel mogelijk ondersteunen om het beste naar boven te halen!

Onze visie

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder.

Deel de vacature

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteer direct