ICT Professionals

Werken met plezier en waar je geprikkeld wordt. Om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Jouw ICT carrière

Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Iedere dag, overal. Voor elke sollicitant, medewerker of opdrachtgever. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als IT professional krijg jij een jobcoach die je hierin begeleidt en ondersteunt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

Sollicitatieproces voor ICT professionals

Bij Hello Professionals vinden we het belangrijk dat je snel weet waar je aan toe bent. Het sollicitatieproces is daarom transparant en duurt niet lang.

Binnen twee werkdagen na jouw sollicitatie neemt één van onze consultants contact met je op. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, plannen we een digitale kennismaking. Zijn we alle twee enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor. Doorgaans ronden we het sollicitatieproces binnen één week af.

We doen de selectie wél zorgvuldig en persoonlijk. Het is zowel voor jou, als voor ons belangrijk te weten of onze wensen en visie bij elkaar aansluiten.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt erop rekenen dat onze arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Naast een marktconform salaris bieden wij je voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen. Daarnaast krijg je:

  • 25 vakantiedagen;
  • 12 studiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Goede pensioenregeling;
  • Reiskosten worden bij ons 100% vergoed en er zijn mogelijkheden om een leaseauto ter beschikking te krijgen.