Hello Professionals en Skillz Talent Workforce bundelen hun krachten

Naarden, 18 mei – Per half mei gaan IT-business partner Hello Professionals en Skillz Talent Workforce de samenwerking aan. Beide organisaties hebben elkaar gevonden in hun gezamenlijke visie: “De mens achter het CV is belangrijker dan wat iemand heeft gedaan.”.

Skillz gelooft in dat iedereen talent heeft, kijkt naar de vaardigheden en hoe deze vaardigheden zo optimaal mogelijk kunnen worden ingezet in een baan. Hello Professionals zet in op persoonlijke vaardigheden maar zet juist ook in op de juiste cultuurfit bij organisaties. Hiermee weten beide ondernemingen duurzame arbeidsrelaties te creëren en het verschil te maken. Door dit nieuwe partnership, waarbij de krachten worden gebundeld, hebben zij de gezamenlijke ambitie om ook in Zuid-Nederland nog meer impact te maken voor bedrijven en ICT professionals.

De afgelopen periode hebben we met elkaar kennis gemaakt en besloten tot een partnership tussen beiden bedrijven, aldus Maarten Cobelens vanuit Hello Professionals en Rob Niesen vanuit Skillz. Beide zijn oude bekenden in de arbeidsbemiddeling en hebben in het verleden al intensief samengewerkt. Ondanks dat beide organisatie jong zijn in de markt, hebben beide ruime ervaring in hun vakgebied en door de gedeelde visie is het partnership een logische stap.

Skillz zal vanuit het label Hello Customer Service de dienstverlening van Hello Professionals in de regio Zuidoost Nederland exclusief in de markt gaan zetten. Zij gaan dit doen voor IT-profielen op het gebied van IT-support, infrastructuur specialisten, Cloud engineers, Dataspecialisten, IT-managers en AVG-specialisten. De IT-specialisten kunnen op tijdelijke basis ingezet worden voor projecten of na een periode van inhuur worden overgenomen. Ondanks de huidige krapte op de arbeidsmarkt weet Hello Professionals de juiste IT-profielen aan zich te binden, zowel vast, projectmatig als freelance. Hello Professionals is in deze samenwerking verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces en Skillz is verantwoordelijk voor het klantcontact in de regio.