IT-projecten

Meer informatie

IT-projecten

Haal tijdelijke goed opgeleide en gekwalificeerde ICT-professionals in huis voor jouw IT-projecten. Op basis van IT-detachering bieden wij je de mogelijkheid om voor de duur van het project kennis, ervaring en handjes in huis te halen waar je zelf nog niet over beschikt. Wij bieden de voordelen zonder de bijkomende lasten!

Migratie IT-projecten

Het blijven innoveren op het gebied van ICT is erg belangrijk. Helaas kan dit ook een grote impact hebben op gebruikers. Om van migraties een succes te maken, is er vaak meer nodig dan alleen techniek.

Het team van Hello Professionals heeft ruime ervaring in het uitvoeren van migraties, van werkplekken tot complete infrastructuren. Voordat een migratie wordt gestart moet er een migratieplan worden opgesteld. Hello Professionals denkt graag met je mee en stemt dit plan altijd in samenwerking met je af.

Uitrol IT-projecten

Ook voor de uitrol van diverse IT-projecten biedt Hello Professionals de juiste ICT-professionals aan. Waaronder het vervangen van bestaande hardware zoals laptops, printers en telefoons en het plaatsen van randapparatuur.. Ook het herinrichten van IT-systemen met nieuwe applicaties en besturingssystemen is voor onze ICT-professionals geen probleem. 

Hello Professionals biedt de juiste ICT-professional aan met continuïteitsgarantie!

Wij zijn gespecialiseerd in ICT functies. Dit doen we op MBO-, HBO- en WO-niveau door heel Nederland.

Bekijk ook onze andere flexibele oplossingen

team ict specialisten detachering it

Stel je ICT project team met ons samen voor het beste resultaat.

IT Detachering jobcoach verbinden

De oplossing voor continuïteit op je IT-afdeling.

ICT Baan IT werken vacatures

Als ICT-professional ben je direct inzetbaar voor detachering & projecten.

Jarenlange ervaring

Hello Professionals is een IT-business partner met meer dan 20 jaar ervaring en expertise. Of het nu gaat om tijdelijk of structurele inzet van ICT-professionals. Of is er juist behoefte aan specifieke expertise om in geadviseerd te worden. Hello Professionals maakt het verschil en verbind ICT-professionals en opdrachtgevers.

Advies op maat

Hello Professionals begrijpt wat je zoekt en denkt met je mee. Wij geven u graag advies over uw mogelijkheden. Zo weten wij beide precies waar wij aan toe zijn en wat we van elkaar kunnen verwachten. Wij staan voor een duurzame, kwalitatieve partnership die altijd gericht is op de lange termijn.

ICT vacatures

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom dan in contact met ons!

ICT vacatures

Meer weten over Hello Professionals?​

Kom dan in contact met ons!