Oprichters aan het woord: Maarten

Ik heb een achtergrond in de hospitality branche waar klantgericht werken met de paplepel is ingegoten. Met deze basis heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening waar ik verschillende rollen heb vervuld.

In 2005 ben ik met 2 compagnons een IT-detacheringsbureau gestart met als focus het detacheren van ICT-professionals. Het bedrijf is uitgegroeid tot een volwaardige ICT-business partner met meer dan 400 medewerkers en 30 miljoen euro omzet.

In 2015 heb ik het bedrijf verkocht waarna ik nog 3 jaar ben aangebleven. In het laatste jaar had ik een coachende rol voor de nieuwe directie en heb ik voor de afdeling marketing een nieuwe marketing en communicatiestrategie uitgewerkt en geïmplementeerd.

Naast dit mooie avontuur heb ik altijd een grote passie gehouden voor de horeca. In 2012 startte ik samen met één van mijn vrienden en mijn broer een kookstudio & catering bedrijf. We namen een bestaand bedrijf over die al een aantal jaren verlies draaide. We hebben hier nieuw elan in geblazen waardoor het bedrijf groeide met elk jaar een verdubbeling van de omzet en winst.  In 2017 hebben we het bedrijf aan een lokale horecaondernemer verkocht.

In 2018 is het bedrijf overgenomen en ben ik mij gaan richten advies en consultancy voor ondernemers met een groeiambities. Waarbij ik ondernemers coach in het verder professionaliseren en optimaliseren van hun businessmodellen.

Ondanks dat dit mij heel veel energie geeft, heb ik ook gemerkt dat meespelen leuker is dan vanaf de zijlijn meekijken. Met deze gedachte ben ik begin 2021 samen met mijn compagnon Marleen dit bedrijf gestart.

In dit nieuwe bedrijf komt al het goede uit het verleden samen; alles draait om de mens, we voegen ten alle tijd waarde toe aan ondernemingen en we maken impact in elke carrière. Of je nu een klant bent, een relatie, een sollicitant of een werknemer. Wij zijn Hello Professionals en wij doen het net even anders. Ben je benieuwd hoe ik het afgelopen anderhalf jaar heb ervaren wat mijn visie is voor de toekomst? Blijf ons dan volgen!