Vergroot je kans op de arbeidsmarkt

Veel ICT-ers die hun schooljaar in 2019 en 2020 hebben afgerond beginnen hun cv met een behoorlijke leegte. Waardoor hun kans op de arbeidsmarkt verkleint wordt.

De jong professionals hebben veel last op de arbeidsmarkt van de COVID-19 pandemie. Na het behalen van hun diploma hebben vele een baan in de ICT kunnen vinden, alleen door de onzekerheid van de eerste golf zijn heel veel jong professionals weer ontslagen. Ze hebben vaker een flexibel contract of er was geen mogelijkheid tot inwerken.

Voor schoolverlaters betekent de afnemende werkgelegenheid minder kansen op een eerste baan.

3 op de 5 jong werkzoekende hebben of na het bepalen van hun diploma thuisgezeten of een baan aangepakt wat buiten de ICT is.

Wat betekent dit voor de toekomst?

Ondanks dat jongeren goed kunnen herstellen van kortdurende werkloosheid, is het belangrijk om langdurige werkloosheid te voorkomen. Hello Professionals heeft een ICT Masterclass ontwikkeld om versneld verschillende certificaten te behalen. Twee weken lang volg je klassikaal en via ons learning platform verschillende trainingen die je afsluit met een officieel examen. Na het afronden van dit programma zorgen we ervoor dat je de theorie direct in de praktijk kan brengen bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Met de steun van ons team groei je uit tot een veelbelovend IT-professional. Je komt vanaf dag 1 bij Hello Professionals op contract en na het afronden van het programma werk je bij opdrachtgevers op interessante projecten.

Aan de slag bij onze opdrachtgevers

Als jij je certificeringen op zak hebt ga je fulltime aan het werk bij één van onze klanten. De werkervaring is een belangrijk onderdeel in jouw ontwikkeling. Hierbij wordt rekening gehouden met de bedrijfscultuur maar ook of de inhoudt van werk past bij jouw ervaring. Op deze manier doen wij ons best je continu te laten groeien in werkervaring en kennis.

Waarom kiezen voor de ICT Masterclass MBO?

  • De nieuwste skills leren op het gebied van ICT;
  • Leuke en uitdagende projecten;
  • Belangrijke certificaten halen;
  • Persoonlijke groei dankzij intensieve coaching;
  • Daarnaast géén kosten, wél salaris;
  • Kansen op doorgroeien verbeteren.

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct via de button hieronder!